torsdag 9 augusti 2012

Mystisk Herr Tomte

Mystisk Herr Tomte ser ut som en vanlig trädgårdstomte. Det här är trädgårdstomten som följer med grundspelet. Simmarna kan få tag på tomten på olika sätt, men den går inte att köpa i köpläget (om inte buydebug-fusket används, då kostar tomten 1000§).

Simmarna kan få tomten när de fiskar, utforskar katakomberna på kyrkogården, skickar in en metallbit/ädelsten för slipning. En sim som blir befordrad inom den kriminella karriären kan också få tomten.


Några av Mystisk Herr Tomtes olika positioner.


Om The Sims 3 Leva Livet är installerat kan Mystisk Herr Tomte få en tomtfamilj, med varje steg från småbarn till åldring. Trädgårdstomtarna brukar ofta dyka upp på lite olika ställen och kan se ut som att de håller på att göra olika saker, t.ex. titta på teve, stå på händer osv.

5 kommentarer :

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).