måndag 27 augusti 2012

Nedladdningstips: frisyrer

Många frisyrer som finns att ladda ner till simmar är dåligt gjorda, kantiga och går in i simmarnas kroppar. Som tur är så finns Anubis, som tar flera olika frisyrer och förbättrar dem genom att göra de mjukare och mer verklighetstrogna.

Några av frisyrerna som finns hos Anubis:
Bilderna är från Anubis hemsida. 

Klicka här för att komma till Anubis frisyrer.

26 kommentarer :

 1. Åååh, tack för tipset! Här ska det laddas ner! :D

  SvaraRadera
 2. Är det gratis? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, annars skulle vi ha skrivit att det inte var det. :)

   Radera
 3. Tycker att de står ut från kroppen lite för mkt... :( Men annars fina!

  SvaraRadera
 4. Det går inte för mig att nedladda!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Välj den frisyr du vill ha, sen klickar du på antingen Mediafire eller zShare. Mediafire och zShare är två länksidor för nedladdningar, så när du har kommit in på någon av dessa sidor klickar du bara på Download.

   Radera
  2. Min kommer in pp mediafire fast sedan när jag trycker på download laddar den fast sen kommer det upp en liten ruta där det står
   att det inte gick, ??

   Radera
  3. Det står att programmet inte stöds!!

   Radera
  4. Programmet som inte stöds, är det när du försöker öppna den nedladdade filen? När filen har laddats ner kommer den troligtvis att vara en package-fil, och den måste du installera såhär: http://alltomsims.blogspot.se/2012/06/hur-du-installerar-package-filer-till.html

   Radera
  5. jag tittade där, men jag fattade inte :(

   Radera
  6. Då kan vi nog inte hjälpa dig, för det är så man måste göra :/

   Radera
 5. Från den ena säger den efter nedladdningen att det det inte
  gick för att programmet inte stöds och på den andra kommer sidan aldrig upp för den *finns* inte :(

  SvaraRadera
 6. Har dom som gjort frisyrerna en profil på The Sims 3 så att man kan ladda ner dom enklare? Eller finns det ett enklare sätt, för jag förstår inget. :)

  SvaraRadera
 7. Måste man bli medlem på något för att ladda ner dom håren och om man måste det så måste man vara någon speciell ålder?

  SvaraRadera
 8. Dom håren har jag redan ine i mitt sims 3 spel
  men det var bra att ni två tipsar om nerladdnings sidor och hår.

  SvaraRadera
 9. Vilken av knapparna ska man trycka på när man laddar ner? Sims3 pack eller package?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det beror på hur du vill installera filerna. Sims3pack är lättast att installera då du bara installerar de via startprogrammet.

   Radera
  2. Tack men kommer det synas på The Sims 3 startprogrammet att man har laddat ner färdigt och kommer det vara bland dom andra vanliga håren? Förlåt för att jag ställer så mycket frågor men jag vill bara säker.

   Radera
  3. Det gör inget! Startprogrammet kommer att öppnas och håren kommer att installeras, sen kommer de att synas dels i startprogrammet under Installerat innehåll och bland de vanliga håren i spelet! Om du vill avinstallera ett hår sedan letar du bara upp det i startprogrammet, markerar det och klickar på avinstallera.

   Radera
  4. Okej tack så jättemycket!

   Radera
  5. Men nej! Det funkar inte och jag har försökt installera package-saken (vet inte vad det heter) men det går inte att installera men det går inte att installera sims3pack heller det står att filen inte stöds eller att den är skadad. :( Snälla hjälp. Jag vill verkligen ha dom där håren.

   Radera
  6. Hmm... Det vet vi inte vad det beror på tyvärr :(

   Radera
 10. När jag laddar ner filerna hamnar dom i VLC ( ett program där man spelar upp film ), vad kan det bero på? Jag väljer att ladda ner det till startsidan till sims, men det gör den icke.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur menar du att du laddar ner det till startsidan till sims? Filerna som du laddar ner är troligtvis ouppackade packagefiler, läs mer om hur du installerar packagefiler här: http://alltomsims.blogspot.se/2012/06/hur-du-installerar-package-filer-till.html

   Radera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).