tisdag 14 augusti 2012

Spelbara spökenBara för att simmarna har dött och blivit spöken behöver inte det betyda att de är ute ur spelet! Det går att få tillbaka spöksimmarna till familjen och kunna spela med de igen.

Om din sim är släkt eller bra vän med en sim ur samma hushåll som precis har dött finns det en chans att din sim, några dagar efter den andra simmens död, får ett telefonsamtal som erbjuder en chans att återuppliva simmen som just dog.


Simmen måste ta med gravstenen/urnan från den döda simmen till forskningsanläggningen och där återuppliva simmen. När simmen har varit på forskningsanläggningen kommer en notis upp om att experimentet har misslyckats.Den döda simmen kommer fortsätta att vara ett spöke, men tillhöra familjen och gå att styra precis som en vanlig sim. Simmen som fick möjligheten kommer från och med nu att kunna ta med en gravsten från vilken sim som helst till forskningsanläggningen och för 5000§ "återuppliva" simmen som tillhör gravstenen.Spöket som går att kontrollera har samma behov som vanliga simmar. Den kommer att ha sin gravsten i katalogen, och om du inte längre vill ha kvar spöket i familjen kan du klicka på gravstenen och välja Återvänd till Underjorden.

8 kommentarer :

 1. fantas blogg ä &så bra (www.fantasims3.bloggplatsen.se

  SvaraRadera
 2. Här finns det mer inlägg än på fantas...

  BRAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 3. Måste man ha något Expandsionpalet för att kunna Inleda en karriär i spökjägar...(något)??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, du måste ha expansionspaketet Drömjobb.

   Radera
 4. Funkar detta i det vanliga the sims 3 >????????????????????< Skika svaret till min email address Elin.noren12@gmail.com

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).