söndag 2 september 2012

Bara fem spel kvar av The Sims 3?

När vi skulle uppdatera spelet till den nya versionen såg plötsligt raden längst ner ut såhär:Som ni kanske ser så finns det fem "platser" kvar för nya spel. Två av de kommande spelen vet vi redan: Övernaturligt och Årstider. Betyder det här att det kommer att komma ytterligare tre spel innan The Sims 3 tar slut?

The Sims hade 7 expansioner, The Sims 2 hade 8 st. Kanske får The Sims 3 då 9 st expansionspaket, vilket betyder att det kommer att komma ett expansionspaket till och två prylpaket (förutom Övernaturligt och Årstider då).

Det här är naturligtvis bara något som vi spekulerar i och det är inte säkert att det stämmer. 

Kanske kommer The Sims 4 när alla expansioner och prylpaket till The Sims 3 har getts ut, för visst ler Mike Zamora lite misstänksamt i den här videon när intervjuaren frågar om The Sims 4 kommer att komma? (Frågan kommer ungefär 3:06 )Curtis Paradis har gjort en video där han räknar ut ungefär när (om) The Sims 4 borde komma.

9 kommentarer :

 1. Kanske det :D

  ''Hoppas att det kommer 2 till ''

  SvaraRadera
 2. Jag hoppas att fyran blir ett onlinespel!!!! Så man kan prata i skype och hjälpa varandra med olika saker typ. Att i städerna finns alla som spelar (såklart på olika servrar eller nåt sånt så inte allt blir överbefolkat....). Också kan det finnas begränsat antal hus i en stad, kanske 50, som folk får flytta in i och sedan har man sin familj där och träffar sina vänner som bor i samma stad! Fast det borde finnas vissa städer som är online och vissa som är som gamla sims så man kan ha automatiska gubbar också. Hmmmm...

  Eller jag vet inte men det verkar så roligt när limpan och dom spelar wow med varandra så det skulle äga om det fanns liknande i sims!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja! Då kan du och jag vara lika coola som han och Alfred!! Eller så börjar vi med wow... fast nää...

   Radera
 3. Halloj!

  Vilken superbra blogg! Hittade massa info jag letat efter :)

  Har dock en fråga jag hoppas ni kan hjälpa mig med!
  Jag är ganska ny på The Sims 3 (fastnade för länge i 2:an:) och undrar i vilka spel det följer med nya städer samt om det finns att man kan bo i lägenhet i nåt spel?

  Super tacksam för svar!

  Mvh Lina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!

   Det följer med nya städer i expansionspaketen Drömjobb, Kvällsnöjen, Djurliv och I Rampljuset. I Destination Världen följer det i och för sig med tre stycken resmål, om man nu räknar dessa som nya städer. Om man registrerar sitt spel på TheSims3.com får man även staden Riverview gratis. Annars kan man köpa fler städer på TheSims3.com. Det går också att ladda ner städer som andra har gjort på The Sims 3 Exchange.

   I Kvällsnöjen kan simmarna bo i lägenheter, men det går att bygga egna lägenheter även i grundspelet, det kan du läsa om här: http://alltomsims.blogspot.se/2012/08/bygg-en-lagenhet.html

   Radera
 4. Hoppas att det inte kommer en 4:a. Jag menar, då kommer EA sluta uppdatera 3:an å så. Liksom, kolla på 2:ans hemsida. De har inte än Store längere!

  SvaraRadera
 5. Jag vill inte att det ska komma ut ett sims 4 förren om fleeeera år. Min dator är inte särskilt förtjust i The Sims 3. Sims 4 skulle ta död på den haha. & då har jag faktiskt en macbook pro som ska vara "jättebra". De flesta ungdomar väljer en bärbar dator istället för en stor speldator nu för tiden så tekniken måste ta storm steg för att alla datorer ska klara av sims 4 när det lanserar. Därför tror jag att de väljer att hålla tillbaka med Sims 4 några år till. Dessutom om de announce:ar (förlåt för svengelskan) sims 4 nu så kommer ingen vilja köpa mera sims 3 expansions paket eftersom att de väntar på nästa spell! Bara en tanke :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Troligtvis så kommer fyran (om den kommer över huvud taget) att komma typ, 2014, så det är ett tag kvar. Det finns faktiskt bra "speldatorer" som är bärbara också, så jag tror inte att det har med det att göra. Men de kommer nog inte annonsera fyran förrän trean har "tagit slut" så att folk inte ska sluta köpa expansioner och prylpaket.

   Radera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).