tisdag 4 september 2012

Vinnaren av tävlingen!

Först vill vi tacka alla er som var med i tävlingen! Det var jättesvårt att bara välja en vinnare bland alla fantasifulla bidrag!

Vinnaren är Felicia med sitt bidrag sjöjungfrun Kiwa!


"För ungefär hundra år sedan levde det två sjöjungfrur i havet runt Cromos. Dom här två sjöjungfrurna var syskon,Kiwa och Leyla. Kiwa och Leyla föddes ur havets vågor vid en vidrig och skoningslös storm som fick flera skepp att sjunka.

Kiwa var mycket nöjd med deras liv i havet,men Leyla ville ha mer. Hon ville få uppleva äkta kärlek,hon ville få uppleva livet som en människa.

En dag bestämmer sig Leyla för att söka upp ett par alver,som har kraften att omvandla saker till vad dom vill,även levande varelser. Efter många prövningar kom Leyla fram till gränsen mellan havet och alvernas skogar.Alverna är redan där,och när Leyla frågar om att få bli förvandlad till en människa,så svarar dom Ja. Men bara om hon ger dom tre saker. 
-En pärla från havets djupaste vatten. 
-Ett magiskt löv som har seglat på vinden runt hela Jorden. 
Och 
-En människas själ.

På något mirakulöst sätt så finner Leyla både Pärlan och lövet. Men när hon är framme vid den mänskliga hamnen råkar en människa få syn på henne. Innan hon hinner reagera blir hon skjuten av en man och infångad i ett nät. Hon dör snart där efter. Detta hade alverna planerat,dom hade manipulerat en man att gå just till den delen av hamnen. Med mordiska tankar i huvudet.

När Kiwa får reda på att hennes syster är död blir hon självklart rasande. Hon bestämmer sig för att charma männen i hamnen,för att sedan döda dom. När hela hamnstaden ligger öde förflyttar hon sig ut i havet,ut mot alla skepp.

Ännu idag kan du ha oturen att få träffa på Kiwa.
För ännu idag är hon rasande. 
Och ännu idag hämnas hon sin syster."


Grattis Felicia! Kolla din mail för mer information!


Texten och bilden tillhör Felicia.

6 kommentarer :

 1. kan ni inte visa en etta och två också?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, tycker att ni ska skriva åtminstånde tvåan. Och hur många som var med :)

   Tack för en underbar blogg!

   Radera
  2. Vi valde bara en vinnare så man kan säga att alla andra bidrag kom på andra plats :)

   Radera
 2. Såklart man skulle vilja vinna, men ettan blev jättebra!

  SvaraRadera
 3. Jag vet att det kanke inte passar med inlägget, men kan ni inte göra en historia som utspelar sig i Bridgeport. Jag tycker nämligen att det är så mysigt med de mörka storstads-bilderna. ;)

  Sedan tycker jag att det är dags att uppdatera The Miller Legacy.

  =D

  SvaraRadera
 4. Jättebra bidrag måste jag säga, jag förstår att det vann!

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).