fredag 26 oktober 2012

NPC: Tjuv

En tjuv kommer till dina simmars hem på natten för att stjäla saker. Om dina simmar har ett inbrottslarm kommer polisen automatiskt att komma till din tomt för att försöka stoppa tjuven. Har du inte ett inbrottslarm kan du ringa polisen själv via telefonen, men då kan tjuven hinna iväg innan polisen hinner fram till ditt hus.Tjuvarna kan stoppas av en polis, eller en sim som har egenskapen Modig. En sim med den egenskapen kan använda interaktionen Slåss mot tjuven, och om simmen vinner kommer tjuven att bli ivägskrämd. Föremål som tjuven redan har hunnit stjäla kommer dock inte att återlämnas. Ett husdjur som har egenskapen Aggresiv kan också jaga iväg tjuven.Om en polis har lyckats fånga in tjuven säger polisen ofta åt tjuven att vänta utanför medan polisen inspekterar huset. När det här händer kan din sim, om den vill, befria tjuven.

Kul fakta:
 Alla tjuvar har den dolda egenskapen Tjuv vilken får tjuvarna att smyga. Den här egenskapen kan ärvas till tjuvarnas barn.
• Det går att göra en tjuv spelbar genom att först lära känna tjuven. För att tjuven ska dyka upp i din sims relationslista måste du antingen slåss med den (om du har egenskapen modig) eller befria tjuven när den väntar utanför.

2 kommentarer :

  1. Haha, kul. Jag kunde släppa lös tjuven, men jag trodde det var för att jag ägde tjuvanläggningen. Sedan fick jag skäll av polisen! ;)

    SvaraRadera
  2. jag har blivit rädd när man hör ljudet av tjuven när den kommer :'( .... du sa att tjuven blir ivägskrämd men kommer den nån gång mer då?

    SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).