torsdag 1 november 2012

Itadakimasu! Japaninspirerade måltider


Nu har det kommit en ny samling till The Sims 3 Store. Samlingen heter Itadakimasu! Japaninspirerade måltider och innehåller 21 nya föremål som passar perfekt för att skapa en japanks inspererad restaurang eller matsal.Samlingen innefåller det nya permiumförmålet Teppanyakigrill från Chun AB.Itadakimasu! Japaninspirerade måltider kostar fram till den 16:e november 1250 SimPoints istället för 1400 och den hittar du här.

5 kommentarer :

 1. Köpte den så fort jag såg den, awesome med en ny matlagningsgrej då jag i princip bara har kockar i sims hehe :3

  SvaraRadera
 2. Jag har två om den samlingen och om restauranger. 1. Hur bygger man en restaurang? (har faktiskt aldrig gjort det :c), 2, hur får man dom att göra så på bilden? alltså, få folk att sitta och äta. I vanliga butiker finns det ju en kassa, kan man fixa det där också? Haha helt efter. Brukar inte bygga allmänna tomter. (har btw köpt samlingen)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gå in i ändra stad och välj en valfri tomt, se till att den är allmän. Annars får du ändra den till det. Nu kan du bygga din egen restaurang, sätt ut stolar och in di mat s u grillen ( måste förskriva, är på mobilen och den rättar mig) och en bänk med en mat kassa om du vill att simmar Na ska kunna beställa mat (kräver destination världen). Om du vill att simmar Na ska kunna sitta och äta vid bänkarna så skall det vara bänkar där ytan sticker ut och barstolar istället för vanliga stolar.

   Radera
  2. Åh, tack, tack! :) Kände mig verkligen korkad.. ;) Ska testa! :D Jag har alla spel utom Årstider så det ska funka :)

   Radera
 3. Update: Ush vad värdelöst, det går ju inte att laga mat med den!?!? ;O
  Min sim har nivå 10 i matlagning och kan fortfarande bara göra lök och ägg trick... -.-'

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).