torsdag 1 november 2012

Topplista för prylpaketen


1. Diesel – OTROLIGT snygga kläder, speciellt för killar! Väldigt välgjorda och moderna kläder, vi använder ofta dem på våra simmar. Möblerna är okej.2. Lyx och Design – Kläderna är okej, men möblerna är otroligt snygga. Vi använder väldigt ofta möblerna från Lyx och Design i våra hus.3. Utomhuslyx – Väldigt bra utomhusmöbler! De är snygga och stilrena. Kläderna är fina. Prylpaketet känns väldigt somrigt.4. Sovrum och Badrum – Väldigt många olika typer av underkläder! Många är fina, även om vissa är lite... för mycket. Mycket fin badrumsinredning!5. Stadsliv – Ganska tråkigt egentligen, men lokalerna är fina och moderna. Vi gillar kläderna.6. Gasen i Botten – Om man gillar bilar är det här prylpaketet roligt. Vi bryr oss dock inte så jättemycket om vilken bil våra simmar har. Väldigt fina klänningar följer dock med! Frisyrerna känns väldigt 50-tal (vilket ganska mycket i det här prylpaketet gör).7. Katy Perry Sötsaker – Väldigt svårt att passa in i ett normalt spel då de flesta kläder, frisryrer och möbler är godisinspirerade. Bikinisarna för tjejer är dock snygga och går att använda.


3 kommentarer :

 1. Jag håller med sötsaker har typ bara till kvinnor. Men om man vill skapa en Hans och Greta stad passar detta paket.

  SvaraRadera
 2. När jag installerade Katy Perry Sötsaker på min bärbara dator gick datorn sönder! Nu har jag en stationär dator och vågar inte installera spelet igen. Vet ni vad som har hänt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan det ha varit så att datorn inte uppfyllde systemkraven för dina simsspel? Systemkraven hittar du på baksidan av förpackningen.

   Radera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).