tisdag 25 december 2012

Byggtips: Ljusare hem

Känner du ofta att det blir lite för mörkt i dina simmars hus, och att det inte riktigt passar att proppa huset fullt med lampor bara för att lysa upp huset lite?


Såhär mörkt och trist kan det t.ex. se ut i en hall, trots lampor.


Ta upp fuskrutan och skriv in testingCheatsEnabled true.


Öppna fuskrutan igen och skriv in buydebug.


När du nu är inne i köpläget under Sortera efter funktion kommer du se en kategori med ett frågetecken. Det här är debug-läget. Här finns det massvis med spännande saker. Leta upp något som heter Takområdesbelysning (eller väggområdesbelysning om du vill). Den finns i flera olika storlekar, så ta en som du tycker passar.


Nu placerar du ut den här belysningen. Genast kommer rummet att bli ljusare! När du sedan lämnar köpläget kommer takområdesbelysningen att bli osynlig, men det kommer fortfarande att vara ljusare i rummet!


Här kan du se skillnaden i hela huset:


19 kommentarer :

 1. Om man inte kan få upp det så ska man skriva in: buydebug on. istället för: buydebug. För för vissa funkar inte buydebug.

  Kramar!
  En som älskar simsbloggar o sims 3!

  SvaraRadera
 2. Riktigt bra tips! Använder ibland väldigt många lampor för att göra det ljust, och det blir ju inte snyggt. Dessutom är det lite jobbigt med massa lampor överallt när man spelar tycker jag.

  SvaraRadera
 3. Kan ni lägga upp huset på exchange? Det var enormt snyggt!

  SvaraRadera
 4. Hur tar ni bilder så att köpläget kommer med?

  SvaraRadera
  Svar
  1. När du spelar trycker du på C så får du en bild hoppas det hjälper! :)

   Radera
  2. Det funkade inte:/

   Radera
  3. Vi tar skärmbilder genom Print Screen (finns en knapp på tangentbordet). Det fungerar dock inte på alla datorer och då kan man instället använda ett program som kan ta bilder i spelet, t.ex. Fraps.

   Radera
  4. Hur ser tangenten ut?

   Radera
  5. Det står Prt Sc på den, om du har en Mac tar du skärmbild genom att klick på Shift + cmd + 3.

   Radera
  6. Fungerar Fraps på Windows7?

   Radera
 5. Hej!
  För ett tag sedan började jag ladda ner saker till sims med keka ni vet som ni skrev om och visade i ett inlägg.
  Men nu har mitt sims blivit jätte trögt!
  Simmarna blir svarta eller får rutor över hela kroppen, det stannar, det går inte att klicka på några knappar och liknande!
  Jag vill kunna spela sims normalt igen!!
  Snälla, snälla hjälp!!
  P.S. Detta började efter att jag laddade ner mitt nya sms 3 årstider (idag) så det kan bero på det, jag vet inte men snälla hjälp!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du laddat ner Årstider? (Olagligt alltså). Det kan vara en dålig nedladdning som gör spelet segt. Om du har för många installerade föremål till sims kan det också påverka. Testa radera några föremål som du ändå inte använder så kanske spelet blir snabbare!

   Radera
  2. Jag har installerat det liksom som ett vanligt datorspel alltså med skiva som man köper på typ gamestop eller liknande!
   Okej, men hur raderar man de då?

   Radera
  3. Om du har installerat sims3pack-filer avinstallerar du dem i startprogrammet (Öppna startprogrammet, klicka på Installerat innehåll. Markera föremålet du vill ta bort och klicka på avinstallera). Har du installerat package-filer är det bara att radera dem ur modsmappen så försvinner dem.

   Radera
 6. Hej,
  Jag älskar er blogg och läser den dagligen och jag tycker möblerna på denna sida är sjukt snygga http://sims3.simcredibledesigns.com/
  men jag har mac och vet inte hur man gör för att ladda ner har ni mac eller spelar ni på PC? finns det något inlägg där ni visar, jag har inte hittat något! skulle vara tacksam för svar! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har skrivit om det här: http://alltomsims.blogspot.se/2012/11/ladda-ner-och-installera-foremal-till_28.html

   Radera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).