söndag 30 december 2012

Odelia och Wanda Jefferson

14 kommentarer :

 1. Hej allt om sims *Förlåt* Men i alla fall Hur laddar man ner poseplayer och från vilken hemsida för har försökt jätte länge men de har inte funkat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har skrivit lite om Pose Player här: http://alltomsims.blogspot.se/2012/07/snygga-bilder-i-sims-3-med-mod.html men vi ska göra ett nytt, tydligare inlägg.

   Radera
 2. p.s Får jag ta en bild från er blogg och ha på min blogg för ska skriva en bra sak om er blogg på min ;) www.simslivet.blogspot.se

  SvaraRadera
 3. kan ni dela ut dem?, tycker de är 7kt snygga!!!

  SvaraRadera
 4. Har en fråga: vilka tapeter brukar ni använda? Jag tycker att det inte finns några speciellt snygga tapeter. Finns det någon hemsida som man kan ladda ner ifrån?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kan göra såhär, det finns nämnligen en masa snygga mönster i sims så du behöver bara ändra stilen på tapeten och byta ut huvudmönstret mot ett snyggt mönster. Snygga mönster finns på simsinspring.blogspot.se lycka till!!!

   Radera
  2. Vi brukar använda tapeter från Sims In Spring, de hittar du här: http://simsinspring.blogspot.se/search/label/SIMS%203%20PATTERNS

   Radera
 5. Jag har en fråga ang. expansionen årstider :)
  hur blir det med husdjuren och de nya årstiderna/vädren? T.ex; finns det ytterkläder för husdjuren också? (haha, nejmen ni fattar?) ;) Kan djuren bli sjuka? ja, allt sånt ;)..
  finns det några saker som har "lagts till" för husdjuren? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, men om det blir väldigt djupt snödjup så kommer smådjuren/valparna/kattungarna försvinna under snön så bara lite av de syns, och det blir små tunnlar i snön för dem!

   Radera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).