torsdag 27 december 2012

Recension Monte Vista

Monte Vista är en värld som går att köpa separat till The Sims 3. Just nu går världen bara att köpa i samband med att du köper SimPoints, men 8 januari kommer världen även att gå att köpa i butik.Såhär beskrivs världen på TheSims3.com:

"I Monte Vista hittar du ett landskap som är rikt på charm och pengar, där villor med vidsträckt utsikt ligger som pärlband på de mjuka sluttningarna. Utforska det levande samhället genom att besöka berömda museer, ta en promenad på torget eller lär dig kulinariska konster vid en äkta vedeldad ugn. Fyll dina simmars hem med doften av nybakade pizzor, calzone, lasagne och bröd. Finner dina simmar inspirationen som eldar på den kulinariska glöden?"Vad tycker vi då om den här världen? Är den värd att köpa?

+ Unik.
+ Roligt med vedeldade ugnen och nya recept.
+ Charmig.
+ Väldigt vacker.

– Lite omodernSammanfattningsvis tycker vi alltså mycket bra om den här världen! Den här världen passar dig som vill flytta dina simmar lite närmare medelhavet och få uppleva den italienska kulturen. Det här känns som en av de mer välgjorda världarna och det märks att skaparna har lagt ner mycket tid på den. Trots att världen är dyr känns det ändå som att det kan vara värt pengarna om man verkligen vill ha den.Monte Vista kommer snart att finns att köpa i vissa spelbutiker för ca 200. Just nu kan du köpa den direkt på TheSims3.com, där den kostar 167 kr. Just nu är världen på rea och kostar 133,60 kr. Monte Vista hittar du här.

Extra tack till EA som gav oss en kod till världen för att vi skulle kunna skriva en recension om den, tack!

8 kommentarer :

 1. Jag kan inte använda den vedeldade ungnen? Vet ni vem man ska kontakta eller hur man får den att funka? :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kontakta EA kundtjänst, det kan du göra här: ea.com/se/1/kundsupport

   Radera
  2. En sak sak som kan vara värd att lägga till här är att den vedeldade ugnen och bröllopstårtan som kommer med Monte Vista inte fungerar om man laddar ner den från en annan hemsida som inte är thesims3.com. Tyvärr.

   Radera
 2. Är det lagligt att ladda ner saker från typ anubis? alltså är det typ 'dom' som har gjort frisyrerna och det? :)
  (Jag lånar datorn från skolan och de tar den ifrån mig om jag laddar ner olagliga saker..)
  :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är lagligt, eftersom det är de som lägger upp frisyrerna/kläderna som har gjort sakerna själva.

   Radera
 3. Jag undrar hur ni kan få av EA testa t ex The sims 3 årstider innan det kom ut. Och hur ni fick prova Monte Vista med en kod

  SvaraRadera
  Svar
  1. Årstiders eventet blev många Simsfans bjudna på! :) Och klart dom får en kod till Monte Vista av EA när dom ska recensera den och med tanke på att dom är så kända :)

   Och förövrigt tycker jag er recension var riktigt bra! :D Ska länka den från min blogg imorn när jag kommer hem! :) Här är min blogg ifall ni skulle vilja ta en titt! :) http://simstias.blogspot.se/

   Radera
  2. Precis som SimsTias skriver så hade vi turen att få bli bjuden på simseventet tack vare vår blogg! Sedan fick vi koden, av samma person från EA som bjöd in oss till simseventet, så att vi skulle kunna skriva en recension om staden.

   Radera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).