fredag 15 februari 2013

PGC Hawkes, Generation 1 – Del 4

Vintern kom och Calvin byggde en snögubbe.


Alyssa hade fått reda på att hon var gravid. Hon är inte överdrivet förtjust i barn men har ändå drömt om en stor familj.


Calvin blev jätteglad när han fick veta! Han har ju trots allt egenskapen Familjeinriktad och vill även han ha flera barn.


Paret åkte till vinterfestivalen där Calvin testade på både skridskoåkning och snowboard.Eftersom Alyssa var gravid fick hon dock nöja sig med att titta på och dricka varm choklad. (Ser ni förresten Calvin i bakgrunden? Haha!)


Största delen av graviditeten tillbringar dock Alyssa i sin nya gungstol. Hon älskar den och vill inget annat än att sitta i stolen. Hela. Tiden.


Calvin har lyckats bra med sitt författande! Han har hunnit skriva tre böcker och drar nu in cirka 4000§ i veckan på royalties. Hans dröm är dock att kunna få in 30000§ på skrivna böcker. Helst skriver han romantiska romaner och hans senaste bok, Jakten på guldringen, gjorde succé. Boken han skriver just nu heter 12 nyanser av Plantsim (hehe) och är även den en romantisk roman.


Mitt i en vinternatt upptäcker Alyssa att bebisen är på väg! Hon skriker till Calvin att de måste skynda sig till sjukhuset.


Snön yr ner utanför medan de sitter i taxin på väg för att få träffa sitt barn för första gången.

4 kommentarer :

 1. Vill verkligen veta15 februari 2013 kl. 16:26

  Hur bytar man mammakläder.
  Ser på bilderna att ni har gjort det , jag har frösökt söka upp det på internet men hittar inte det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Läs här: http://alltomsims.blogspot.se/2012/07/graviditetsklader.html

   Radera
  2. Har också undrat över det. Har läst det som ni skrivit, men det ska väl finnas någon mod eller dyl. så att man kan byta när man vill? Kan ni snälla skriva mer om det?

   Radera
  3. Det finns ingen mod som gör det möjligt att ändra graviditetskläder när mamman väl har blivit gravid då det kan krångla till spelet rejält.

   Radera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).