onsdag 27 februari 2013

Storerea: Fristadens Gullegos-babygunga Deluxe

Fristadens Gullgeos-babygunga Deluxe är fram till den 1 mars på rea! Den kostar 375 SimPoints istället för 500 och du hittar den här.


"Med Fristadens Gullegos-babygunga blir det mycket lättare att ta hand om bebisar och småbarn! Den anpassningsbara Gullegos-babygungan är inte bara snygg i din barnkammare eller på ditt daghem, den förbättrar även kulbehovet hos alla barn som gungar i den och får dig och ditt barn att glömma barnets andra behov så länge det gungar!
Under de 2 timmar av automatiskt gungande som du får genom att trycka på Gullegos-babygungans sakta- eller fortknapp, kommer ditt barns behov gällande hunger, blåsa och hygien också att fyllas som genom magi! Trötta bebisar och småbarn sover i babygungan när de behöver ny energi och när du tittar på ditt barn i gungan får du en kick i både kulbehov och umgängesbehov! Känsliga småttingar kan bli lite illamående av den snabba inställningen, men med tanke på alla andra barnskötselfördelar bör alla föräldrar som behöver lite extra tid definitivt köpa Fristadens Gullegos-babygunga redan i dag!"


4 kommentarer :

 1. Hej, jag är väldigt ny med sims 3 och även sims 3 hemsidan, tänkte om ni kanske kunde visa hur man gör för jag skulle vilja ha den barngungan, men vet inte hur man gör när man köpt den. :)
  Eran blogg är bäst BTW! :D <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Börja med att skapa ett konto på TheSims3.com om du inte redan har det. Efter det måste du skaffa SimPoints, det gör du genom att klicka på Store>Köp SimPoints och sedan följa instruktionerna för hur många SimPoints du vill köpa.
   När du har SimPoints går du till barngungan och klickar på Köp, därefter kommer föremålet automatiskt att laddas ned till ditt spel. Du kan även ladda ner föremålet igen (hur många gånger du vill) genom att hitta det under Store>Mitt Storekonto>Köphistorik.

   Radera
 2. Hej! Kostar simspoint RIKTIGA pengar? ;)

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).