torsdag 28 februari 2013

The Sims Wiki

Visste ni att det finns en svensk wiki till The Sims?Wikin har legat still i några år, och i höstas tog Saga över den som ägare.

Idag finns det några få artiklar på wikin, men den behöver helt klart utökas! Målet är att få en fungerande wiki om The Sims-spelen.
Vi skulle bli jätteglada om just du ville hjälpa till med det!

Allt du behöver göra är att gå in här och klicka på Registrera dig uppe i högra hörnet. Sedan är det bara att börja lägga till artiklar! Personer som är extra intresserade av att delta i uppbyggandet av Wikin och gör ett bra jobb kan dessutom bli utnämnda till Administratörer och få hjälpa till ännu mer.

10 kommentarer :

 1. Jag har ganska länge tänkt hjälpa till med den, men det har aldrig blivit av... Så jag ska försöka klämma ur mig något bra nu! :3

  SvaraRadera
 2. Det var jag som skrev till Saga för några dar sen på wikian! och jag ska hjälpa till som jag lovat! Jag har redan gjort typ 6 artiklar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
 3. Hjälper gärna till. Men undrar vad exakt ni söker för slags artiklar, var inne och kollade runt på sidan och kände att skriva och jämföra prylpaketen kanske skulle vara något? Hittade inte direkt något om de.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kolla in den engelska versionen av wikin! Hade tänkt ungefär som den, men på svenska! sims.wikia.com

   Radera
 4. Vad ska man skriva om? Sitt spel eller?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kolla in den engelska versionen av wikin! Hade tänkt ungefär som den, men på svenska! sims.wikia.com

   Radera
 5. Jag kan inte öppna webbsidan.

  SvaraRadera
 6. Awesome! Ska genast bli medlem och försöka bidra med så mycket jag bara kan. :)

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).