fredag 15 februari 2013

The Sims 3: Semesterparadis

Island Paradise har fått både ett svenskt namn och ett releasedatum!
Spelet kommer heta Semesterparadis och släppas i USA 25 juni 2013, vilket innebär att det troligtvis släpps i Sverige 27 juni 2013.

Redan nu kan du förhandsboka spelet på Origin!



"Beskrivning

Nya äventyr väntar dina simmar på semesterparadisets soldränkta stränder och glittrande vatten! Dina simmar kan ge sig ut på en oförglömlig resa och utforska de tropiska öarna, fixa en femstjärnig hotellupplevelse eller göra den här nya utopin till sitt hem. Sjöintresserade simmar kan till och med greppa rorkulten på en fullt anpassningsbar husbåt och sätta segel mellan öarna! Om dina simmar hellre vill vara i vattnet än ovanpå det så kan de snorkla och dyka ner i havet. Vem vet, de kanske hittar en sjunken skatt eller blir kompis med en sjöjungfru! Med innovativa funktioner som aldrig tidigare skådats i The Sims-serien till PC och en hel värld full av nya möjligheter till lands och till havs, kommer dina simmar att kunna skörda frukterna av sitt eget semesterparadis.



INNEHÅLL 

Äventyr på paradisöar väntar dina simmar! Dina simmar kommer att älska det bekymmerslösa livet där de kan utforska öarna, anpassa en husbåt eller fixa en femstjärnig hotellupplevelse. Sjöintresserade simmar kan sätta segel mellan öarna, dyka under vattnet för att hitta sjunkna skatter – eller kanske en sjöjungfrukompis! Med innovativa funktioner som aldrig tidigare skådats i The Sims-serien till PC och en värld full av nya möjligheter till lands och till havs, kommer dina simmar att skörda frukterna av sitt eget semesterparadis. Sätt segel mot äventyret. Nu kan dina simmar kasta loss, i paddelbåt eller motorbåt, för att upptäcka nya landområden och utforska som aldrig förr, både på kända och okända öar. Landkrabbor bör hålla sig på avstånd!



Bygg och driv ett femstjärnigt hotell. Skapa ett familjeinriktat hotell med vattenrutschkanor och buffébord, ett romantiskt hotell med minimalistiska stugor eller ett singelhotell med flera poolbarer där simmarna kan mingla och flörta. Välj och finputsa din anläggning, ställ in priserna och vänta på att recensionerna – och simdalerna – ska börja strömma in. Ju fler stjärnor hotellet får, desto mer populärt blir det!

Livet är en strand. Se vilka överraskningar som väntar under havsytan när dina simmar bygger upp sin färdighet i snorkling/dykning. Dina simmar kanske hamnar på stranden av en ny ö eller hittar sjunkna och begravda skatter.



Båt ljuva båt. Vare sig dina simmar älskar vattnet eller bara drivs av vandringslust, så är en husbåt den perfekta bostaden. Husbåtar är helt anpassningsbara och kan förankras i alla öppna hamnar, så om dina simmar tröttnar på ett ställe är det bara att flytta till nästa!

Nya sätt att bygga. Nya pålade grunder ger dina simmar det bästa av två världar – ett hus som ligger delvis i vattnet och delvis på land. Bygg ett hotell, skapa flyttbara husbåtar och anpassa ett eget semesterparadis åt dina simmar!"

**************************




Småfakta:
• NPC-simmar kommer att ta sig till din husbåt via en motorbåt
• Den övernaturliga varelsen kommer att vara sjöjungfrur (Ja, det är sant!)
• Simmarna kan dyka och snorkla.
• Det går att fiska direkt från husbåten. Simmarna kan även simma från husbåten.
• Vill man parkera sin husbåt en längre tid finns det speciella hamnar för det, du behöver alltså inte köra runt med huset bara för att det är på en båt om du inte vill det.

25 kommentarer :

  1. Åh! Det verkar verkligen jätteroligt!

    SvaraRadera
  2. Det får bli min födelsedagspresent!

    SvaraRadera
  3. jag hoppas innerligt att ni kommer att skriva mer om spelet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    SvaraRadera
  4. Vet ni om man kommer kunna vara/bli en sjöjungfru??

    SvaraRadera
    Svar
    1. men alla varelser som finns går att andvända, det står ju att det är sjöjunfrur dhu ;) ;)

      Radera
    2. Kan man bli en badvakt?

      Radera
    3. Aa det kommer man, man behöver en sjöjungfrukelp. Det får man av en sjöjungfru kompis, eller en slagst fisk som ser ut som en haj som man skulle kunna bli vän med ( Har jag hört ) eller så behöver du
      25 000 livslånga poäng för att köpa en. Du kommer kunna spela som en vanlig sim.

      Radera
    4. Man kommer kunna bli en av hjälp av en sjöjungfru eller så behöver du 25 000 livslånga poäng för att köpa en sjöjungfrukelp. Du kommer kunna spela hen som en vanlig sim fast hen torkar ut om hen inte får bada då & då.

      Radera
    5. MAn blir en sjöjungfru genom att bli god vän med en sjöjungfru, och be den om att få en sjöjungfrukelp. Man kan också köpa en sjöjungfrukelp i livslång lycka för 25 00 livslånga poäng. Sjöjungfrur på land har ingen fena, utan fjälliga ben. När en människa och en sjöjungfru skaffar barn, är det 50% chans att barnet blir en sjöjungfru och 50% chans att barnet blir en människa. Sjöjungfruns behovsmätare är blåa, istället för gröna, och hygienen byts ut till någon annan grej (typ som fuktighet). Småbarn och barn som är sjöjungfrur är fjälliga om benen, men får dock inte sin fena förens i tonåren. Din sjöjungfru kan inte få slut på luft under ytan, och kan inte hamna i slagsmål med hajar och sjömonstren. Jag hoppas att jag har fått med det mesta om sjöjungfrur nu.♥

      Radera
  5. THANKS HEAVEN, FOR ISLAND PARADIS THATS COMES DAY 27!

    SvaraRadera
  6. SJÖJUNGFRURHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  7. Gud vilket roligt expansionspaket!

    SvaraRadera
  8. Varför måste det komma ut den 27 juni? Hellre detta än uneversitetsliv. Vill inte värka negativ men jag tycker det.

    SvaraRadera
  9. Kan knappt vänta tills det släpps!!

    SvaraRadera
  10. Om man bor på en husbåt hur kommer barnen till skolan? Kommer det en skolbåt eller ? XD

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bra fråga! Det kanske det gör, vi vet faktiskt inte.

      Radera
  11. Åå ! Måste verkligen ha detta . Äntligen hotell och pelade hus !

    SvaraRadera
  12. Kommer man kunna vara med under vattnet och se på när simmarna snorklar och välja vad dom ska göra under vattnet?

    SvaraRadera
  13. Kan man ha djur? Isf vill jag att hundarna kan simma C;

    SvaraRadera
  14. Bästa expansionen ever!!! Längtar såååå! Bara för några månader pratade jag och mina kompisar om att vi ville ha en expansion som vi kallade ``sjöliv´´. Och gissa vad jag såg på er blogg nästa dag...

    SvaraRadera
  15. Detta spelet MÅSTE jag köpa, verkar ju heeeelt underbart!

    SvaraRadera
  16. Har fått det i present! Är helt såld på hotellen, men jag har inte testat spelet än.

    SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).