lördag 23 mars 2013

Hawkes familjeporträtt

Som ni ser har både Jackson och Finnegan hunnit växa upp till tonåringar. Aiden blev småbarn och självklart fick han fel anlag, både ögon och hårfärg är en direkt kopia av pappa Calvin.

10 kommentarer :

 1. Svar
  1. Det är lamporna som gör att ljuset faller lite ojämnt och därför ser det tonat ut. Vi har dock använt en backdrop som du hittar här: http://www.mediafire.com/?q8pcdv68um0j900

   Radera
 2. Åhhh, vad synd! Hade ju hoppats på en ny arvinge... Hur går det med familjen nu?

  SvaraRadera
  Svar
  1. De har inte hunnit få några fler barn än.

   Radera
 3. Men man kan ju i alla fall hoppas på en ny arvinge.... Jag längtar tills nästa del!

  SvaraRadera
 4. Hej. När jag spelar Sims med en familj och min sim/mina simmar får barn tröttnar jag nästan direkt på familjen i fråga. Har ni några tips på hur man "spelar roligt" med barn i familjen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sätt upp ett mål för familjen eller tänk att du ska göra simmarna på ett speciellt sätt och försöka leva ut deras liv. Eller så spelar du en viss utmaning så är det lättare att inte tröttna på familjen.

   Radera
 5. Albin (SimsAbbe)24 mars 2013 kl. 09:28

  Fint familjepoträtt. Min startsim Marcus och hans partner Alana fick trillingar, två flickor och en pojke. När jag ska spela senare idag kommer trillingarna blir småbarn. Hoppas att en av trillingarna får rätt anlag.

  SvaraRadera
 6. Hon med brun kofta och vit klänning (kmr inte ihåg vad hon heter) var kommer hennes hår ifrån?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här: http://paint-stroke.blogspot.ca/2012/04/retexture-cazy-catfight.html

   Radera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).