söndag 24 mars 2013

Tråkiga nyheter

Vi har lite tråkiga nyheter som vi måste berätta för er...

Som ni kanske har märkt så har uppdateringarna inte varit de bästa på sistone. Att skriva ett bra inlägg kräver både mycket planering, tid och energi.

Eftersom vi till sommaren går ut nian och gymnasiet så måste vi nu lägga ner extra mycket tid på skolan för att få så bra slutbetyg som möjligt. Skolan kommer alltid att gå före bloggen och därför har vi tillsammans tagit beslutet om en bloggpaus.

Som det ser ut just nu kommer det här hålla på åtminstone till slutet av april och då bloggen tar väldigt mycket tid blir det bäst så här.

Allt Om Sims kommer INTE att läggas ner. Det är väldigt viktigt att ni vet detta, vi har som mål att fortsätta med bloggen när vi inte längre har lika mycket i skolan.

Det kanske kommer upp några inlägg lite nu och då, men räkna med att bloggen är på halvpaus i minst en månad och att det vissa dagar kommer vara tomt här.

Om ni vill kan ni alltid följa oss via Bloglovin', så är det lättare att se om vi har skrivit ett nytt inlägg eller inte!

Förhoppningsvis så ses vi snart igen!

18 kommentarer :

 1. Neej!!!! Men förstår..Lycka till! :)

  SvaraRadera
 2. Tycker att ni gör helt rätt. Skolan går alltid först, ett mycket klokt beslut alltså. Och vi finns kvar här och väntar på er. Tack för en fantastisk blogg! :)

  SvaraRadera
 3. Jag förstår absolut detta! Skolan går alltid först, det är inte särskilt kul om det inte går bra.. :(

  Men jag längtar i alla fall tills nu bloggar igen och att det fortsätter framåt! Lycka till! ♥♥♥

  SvaraRadera
 4. Vad synd, jag älskar den här bloggen :( Men skolan är naturligtvis viktigast och det var ett klokt beslut. Lycka till så hoppas jag får läsa fler inlägg i framtiden! :)

  SvaraRadera
 5. Ååh:´( men ni får lycka till och vi kommer sakna er <3

  Puss & kram från Josefine

  SvaraRadera
 6. Åh så tråkigt :(
  Går också i nian så jag vet hur det är, speciellt nu med alla nationella prov och att få bra betyg för att komma in på den linje man vill gå.

  Vilken tur att ni inte slutar för gott i alla fall, eran blogg är riktigt bra och jag kommer kika in här nästan varje dag ändå!

  SvaraRadera
 7. Förstår, själv går jag inte i 9:an men förstår att man vill se till att få ett bra slutbetyg, skolan är ju viktigare en bloggen. JAG kommer vara kvar och vänta tills bloggpausen är över. ;)

  SvaraRadera
 8. Synd , men det märks på era inlägg att de kräver mkt tid och så . Klokt beslut jag förstår er . ❤ lycka till , längtar till ni kommer fortsätta men känn ingen press

  Ps . Kan ni inte tipsa om bloggar eller bara skriva någon jag kan läsa under tiden . ( ifall ni hinner ) kram. ❤

  SvaraRadera
 9. Synd , men det märks på era inlägg att de kräver mkt tid och så . Klokt beslut jag förstår er . ❤ lycka till , längtar till ni kommer fortsätta men känn ingen press

  Ps . Kan ni inte tipsa om bloggar eller bara skriva någon jag kan läsa under tiden . ( ifall ni hinner ) kram. ❤

  SvaraRadera
 10. Lycka till med skolarbetet! :D

  SvaraRadera
 11. Jag kommer att sakna er!
  Kommer ni kolla in Frågelådan ibland och svara på frågorna?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Från och med nu är frågelådan stängd tills vi kommer tillbaka. Vi kommer inte heller att svara på kommentarer. Om du redan har ställt en fråga i frågelådan kommer den att ha blivit besvarad.

   Radera
 12. Det tar bara en månad! Det kan jag leva med!

  SvaraRadera
 13. Det är jätte bra att ni låter skolan gå före, så ska man alltid göra. Lycka till!

  Jag har dock en liten fråga som jag hoppas ni kan besvara när ni är tillbaka igen. Det är såhär att jag har TS3 och TS3 Seasons på min dator som fungerar väldigt bra. Det är bara det att när jag uppdaterar mitt spel så är det bara det vanliga TS3 som uppdateras och inte mitt TS3 Seasons. Vet ni vad som kan vara fel?

  Uppskattar ett svar väldigt mycket. Vill kunna ladda ner nya saker från Store, vilket inte går om jag inte har den senaste speluppdateringen.

  Kram
  Sandra

  SvaraRadera
 14. Testar att ställa en fråga här: Min sim spelar instrument som vanligt men mätarna fylls inte! Det är likadant på alla instrumenten. Jag har provat att sälja instrumenten och köpa nya men det fungerar ändå inte. Jag flyttade in henne i min familj när min andra sim behövde någon att gifta sig med men det har inte varit några problem förut.
  Svara när ni kan:)

  SvaraRadera
 15. Hej! Kostar det att ladda ner dessa saker som ni ger tips på? :)

  SvaraRadera
 16. synd,.. Men skolan går alltid försst som alla andra sagt. (:
  Jag har bara en liten fråga.. Vart får man tag i den blondas hår? Typ Hairdonuten? :3
  Lycka till, (skolan allstå!) :D ♥

  SvaraRadera
 17. Har precis hittat hit till er blogg och älskar den! Är typ besatt och har varit inne varje dag i en vecka för att se om ni kaaanske kommit tillbaka. Era gamla inlägg är jättebra iallafall och jättemycket bra tips osv. Längtar tills ni kommer tillbaka och uppdaterar vidare!

  Går också sista året på gymnasiet så vet precis hur det är, riktigt stressigt...

  Lycka till med slutbetyg och sådär :)

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).