måndag 11 mars 2013

Önska Inlägg-sidan

Vi la ju för någon månad sedan till en sida till vår blogg som heter "Önska inlägg". Tyvärr hade vi varit lite otydliga i beskrivningen och det blev väldigt rörigt i kommentarsfältet.

Nu har vi i alla fall uppdaterat sidan och lagt till en ny beskrivning, så har du en önskan om ett inlägg är det bara att gå ditt och kommentera så ska vi göra vårt bästa för att skriva inlägget som just du vill läsa!


Klicka bara på fliken Önska inlägg upp i menyn!

Ps. Vi har märkt att det är många som väljer Anonym när ni kommenterar, men det är ju roligare om vi får veta era namn så vi slipper blanda ihop er! 
Om du vill kommentera med ditt namn/smeknamn/något annat roligt som du brukar kalla dig så är det bara att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress.

8 kommentarer :

 1. när kommer recensionen om universitetsliv upp?

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag skulle vilja ha ett inlägg om bröllop. Jag testade att ha ett bröllop och det gick inte så bra.... Jag vill att ni visar var man hittar alla saker man behöver och hur man får alla gäster att sätta sig på stolarna och sånt. Snälla:) /Sims!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Toppenbra önskan! Skriv den under Önska Inlägg bara så vi inte tappar bort den!

   Radera
 3. Hur går det med önskesimmarna? ;) Ingen stress, men verkar nästan som ni glömt bort det :O

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jorå... Problemet är bara att ena datorn kraschar när vi ska ta bilder på simmen och den andra är skitseg, så antingen får vi ta bilder med asdålig kvalitét eller lägga ner jättemycket tid på att ta bilder och det har varit rätt fullt upp den senaste tiden.

   Radera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).