söndag 10 mars 2013

PGC Hawkes, Generation 1 – Del 7

En dag när Alyssa leker med Jackson och Finnegan i barnrummet får hon verkar och inser att det nya barnet är på väg! Hon skyndar sig genast till sjukhuset och får där veta att det inte bara är ett barn, och inte heller två utan tre bebisar på väg!


Trillingarna fick heta Claire, Zoey och Oliver. Kan någon av dessa tre vara arvvingen?Calvin är överlycklig över att ha en sån stor familj och vill inget hellre än att pyssla om de små liven.

Finnegan och Jackson har nu vuxit upp till barn och de spenderar nästan all sin fritid med att leka och busa. Deras favoritlek är när Finnegan klär ut sig till astronaut och jagar Jackson, utklädd till drake.

Jackson gör dock mer än att bara leka. Han är otroligt prydlig av sig och hjälper gärna till med disken utan att Alyssa eller Calvin ens ska behöva be honom. Finnegan tycker dock att det är roligare att busköra i soffan än att hjälpa till.

10 kommentarer :

 1. Kul med trilingar! Hoppas det blir ett arvvininge ;)

  SvaraRadera
 2. Vilken tur att du har babygungan med så många ungar! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja, jag hade inte ens sängar till alla barn så vissa fick spendera hela sina bebisdagar i den där gungan *visslar oskyldigt*

   Radera
 3. Alyssas min när får verkar.. XD

  SvaraRadera
 4. Baby gungorna är verkligen bäst ! Köpte nu på rean , jätte nöjd !

  SvaraRadera
 5. Med det ville jag säga att ni är bäst och tacka för tipset ! Att ni hinner göra så bra ordentliga inlägg varenda dag . ❤

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket för att du berättar det för oss, det gör oss jätteglada :D

   Radera
 6. Älskar era inlägg!❤

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hatar er! Era fitt kukar!👉👌 jag hatar sims! Kan ni inte skriva om porr istället!? Ni ä detsutom tråkiga o konstiga!

   Radera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).