måndag 26 augusti 2013

Låg aktivitet

Hej på er!

Vi får ta och be om ursäkt i förväg lite för att de kommande två veckorna kommer att vara lite lugna här. Anledningen till detta är att vi båda har börjat på nya skolor (+ att Saga har flyttat hemifrån och kommer att ha nollning typ dygnet runt de kommande två veckorna) och därför inte har så mycket tid till datorn, när vi kommer hem på kvällarna är vi rätt trötta.

Hoppas ni kan ha lite överseende med detta!PS om ni vill läsa Sagas personliga blogg om hur det är att plugga till läkare så kan ni göra det här.

4 kommentarer :

 1. Hejsan, jag ska köpa en ny dator och funderar på en Macbook Air/Pro, men har sökt lite på google om det stödjer sims eller vad man säger. Och dom flesta har skrivit att det inte funkar? Är det sant, går det inte att spela på en macbook?
  kram och älskar er blogg<3 :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det GÅR att spela, men spelet kraschar like, a lot.

   Radera
 2. Hej, Jag och en kompis (vi är 12) har en blogg www.tsimf.blogg.se skulle gärna vilja ha fler besökare och skulle bli väldigt glada om ni ville börja "följa" den.
  Chiao♥
  Simslovers

  SvaraRadera
 3. Hejsan, läst eran blogg sen ni startade den!
  Nu har även jag startat min egen sims blogg och skulle bli superglad om ni skulle kunna länka den i ett inlägg eller liknande, så kan även jag länka eran i min blogg om ni skulle vilja det :)
  Kram

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).