tisdag 20 augusti 2013

Trailer och Gameplay-video för The Sims 418 kommentarer :

 1. Jag längtar jättemycket!! :)

  SvaraRadera
 2. Jag tycker det ser krångligt ut att skapa en sim, men vad vet jag. Hoppas dom inte ser ut så här, dom ser ju typ ut som gubbarna i The Sims Social :(

  Tycker det dock var riktigt häftigt att dom gråter TÅRAR. Tycker deras ögonbryn är lite läskiga, då dom rörs hela tiden ;'o

  SvaraRadera
 3. Ååå nu längtar jag mer!

  SvaraRadera
 4. Är skeptisk :/
  Verkar inte alls kul och är det den enda skillnaden? Att kunna bygga hus enkelt och att dom har "känslor"?

  SvaraRadera
 5. Jag tycker designen på simmarnas är kass. De ser ju ut som Barbies. Jag tror inte jag kommer att köpa spelet.

  SvaraRadera
 6. Det vore hur lätt som helst för EA att lägga till en patch till The Sims 3 med möjlighet att anpassa simmarnas kroppsform (höftbredd, lårbredd osv osv), men istället väljer de att släppa The Sims 4, just because of the money. Vad är skillnaden spelmässigt egentligen, av den här gameplayen att döma? - Simmarna har känslor och du får lite mera frihet genom att dra i kroppsdelarna på dina simmar i CAS. För mig, personligen, så räcker det inte.

  Min skepsis till trots - det ser fortfarande lite coolt ut, men det är inte tillräckligt coolt för att jag faktiskt skulle kunna tänka mig att köpa det när det kommer ut på marknaden.

  SvaraRadera
 7. Än så länge impar inte sims 4 på mej.Det är liksom sims 2 blandat med något annat sk*it...typ :s
  Men jaja...man för väl se om EA gör något.Annars kommer jag INTE köpa det

  SvaraRadera
 8. Och varför är synbolen fortfarande grön?Dom söger ju att den ska vara BLÅ!!

  SvaraRadera
 9. Var det inte bara rykten? :3

  SvaraRadera
 10. När kommer mera PGC Hawkes? :(

  SvaraRadera
 11. PGC Hawkes ?Snälla ?

  SvaraRadera
 12. HEJ!
  Jag skaffade semesterparadis för några dagar sedan och älskar det! Men, jag vet inte hur man kan bli en sjöjungfru. Är det någon dryck man behöver eller? ;)
  TACK SÅ LÄNGE! :)
  /ALICE

  SvaraRadera
 13. Hela konceptet med att skapa simmarna tror jag kommer vara sjukt roligt, dock svårt och kanske lite för avancerat för vissa. Och det här med känslor som påverkar deras beteende låter också intressant, dock tycker jag att grafiken blir sämre och sämre så av vad jag sett hittills så är jag grymt missnöjd med simmarna då dem ser alldeles för mycket ut som manga/anime figurer. Hade hoppats på en grafikförbättring med verklighetstrogna simmar..
  Vad tycker ni själva om spelet då? :)

  SvaraRadera
 14. Hela konceptet med att skapa simmarna tror jag kommer vara sjukt roligt, dock svårt och kanske lite för avancerat för vissa. Och det här med känslor som påverkar deras beteende låter också intressant, dock tycker jag att grafiken blir sämre och sämre så av vad jag sett hittills så är jag grymt missnöjd med simmarna då dem ser alldeles för mycket ut som manga/anime figurer. Hade hoppats på en grafikförbättring med verklighetstrogna simmar..
  Vad tycker ni själva om spelet då? :)

  SvaraRadera
 15. Kan ni inte göra ett inlägg vad ni tycker och tänker om sims 4 osv? Skulle vara intressant att läsa!

  SvaraRadera
 16. går det göra barn i skapa en sim? Eller finns det barn överhuvudtaget?

  SvaraRadera
  Svar
  1. tacksam för svar

   Radera
  2. Jag tycker det är väldigt konstigt om det inte fanns barn! Jag tror absolut att man kan skapa barn, men jag tycker de borde visa det på någon film!!

   Radera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).