måndag 5 maj 2014

PGC Hawkes, Generation 1 - Del 22

Det har hänt en del sedan jag skrev sist. Alla barnen i familjen Hawkes är nu tonåringar, och familjen har (än en gång) flyttat, den här gången bytte de stad till Cottonwood Hills, en lite omgjord version av Sunset Valley.

Arvvingen Saffron har skaffat ett deltidsjobb i Spabutiken lite längre ner på stan, hon stormtrivs även om lönen inte är särskilt hög (vilket inte spelar någon roll eftersom familjen ändå är stenrik)

När Saffron inte går i skolan eller arbetar på spat brukar hon passa på att måla i hennes ateljehörna inne på hennes rum. Hennes livslånga önskan är att nå högsta färdigheten inom målning och fotografering.

Det var dags för både Tanner och Audrey att växa upp och flytta ut ur hemmet. Tanners livslånga önskan är nå toppen av en karriär som sångare medan Audrey drömmer om att vinna tävlingar med sin häst. De skaffade ett gemensamt hem vid stranden och tog dessutom med sig Audreys häst Palette.


Efter flytten bjöd hela familjen in alla utflugna barn till Skördefest. Alyssa som började bli väldigt gammal gick iväg för sig själv en stund och satte sig i sin älskade gungstol. Hon tänkte på hur lyckligt lottad hon varit och hur stor och fin familj hon hade fått. Strax efter att hon tänkt det slutade hennes gamla hjärta att slå.


Alyssas aska placerades i en liten urna i hennes och Calvins sovrum tills vidare.

En kort tid efter Alyssas död satt Calvin och hjälpte Saffron med läxorna. Han poängterade hur viktigt det var med bra betyg så att hon skulle ha alla möjligheter att göra det hon älskade senare i livet.

Knappt hade han sagt det förrän hans eget hjärta slutade att slå. Calvin klarade helt enkelt inte av att leva vidare utan Alyssa.

Jasper växte upp till Ungdom och fick axla ansvaret över familjen. Hans livslånga önskan är att bli rockstjärna.

De kvarvarande barnen i familjen Hawkes följde med till Jaspers examen. Han gick ut med toppbetyg och blev framröstad till den som troligtvis skulle bli klassens rockstjärna. Både Jasper och Autumn (speciellt Autumn) tog det mycket hårt att ingen av deras föräldrar kunde närvara, men Saffron försökte tappert muntra upp stämningen genom att förklara hur stolta Calvin och Alyssa skulle ha varit.


5 kommentarer :

 1. Alex H din ven5 maj 2014 kl. 15:11

  Hurra va kuuuuuuul och vad fint det är i deras huuuuuus!

  SvaraRadera
 2. Kan du visa hur huset ser ut snälla och det är kul att de är till baka

  SvaraRadera
 3. Saffron är så fin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är hon? Så himla glad att det är just hon som blev arvvingen!

   Radera
 4. Varför har dem den där hårfärgen, inte för att det är något fel den är ascool

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).