onsdag 14 maj 2014

The Sims 4: Ny video från spelet

Tidigare idag släpptes en officiell video från The Sims 4, där Skapa En Sim visas lite noggrannare.Vad tycker ni? Ser ni fram emot spelet? 

21 kommentarer :

 1. Åh längtar så! När kommer sims 4 ut?
  Ps skönt att ni är tbx:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inget datum har satts ännu, men det senaste vi hörde var någon gång i höst!

   Radera
 2. Längtar massor!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag med! Verkar bättre än trean. Men jag undrar om man bara kan välja tre egenskaper?

   Radera
  2. jag hoppades på fler men tyvärr så är de bara tre egenskaper.

   Radera
 3. Klaudia Kingstone14 maj 2014 kl. 20:56

  Kul att man kan ändra så snabbt, dock kan jag tycka att Sims 3 har lite mer 'verklighets kvalité' eller vad man ska säga. Här ser man mer att det är från datorn, annars ser det iallafall lite mer verkligt ut ;) Min åsikt bara c:

  SvaraRadera
 4. Jag är inte så sugen på sims 4. Det beror mest på att jag tycker att simmarnas utseende är ett steg tillbaka i utvecklingen. Får se om jag köper det när det kommer ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. När jag först såg bilderna på Sims webbsida tänkte jag: Nää, det ser ju ut som gummidockor! Fast ju mer jag ser av spelet desto mer positivare har min åsikt blivit, speciellt om grafiken. Men skulle jättegärna vilja se mer bilder från själv spelet och inte bara CAS. Och sedan så har vi ju bara sett ungdomar hittils och inga barn m.m.
   Dock har jag inte tänkt köpa det.

   Radera
  2. Jag vet inte riktigt vad jag tycker.
   Simmarna känns så "inte simsiga" om nån fattar vad jag menar.
   Men det skulle samtidigt vara lite spännande att få testa spelet, t.ex. i CAS där man bara behöver dra på en kroppsdel för att göra den större eller mindre.
   Vet inte heller om min dator skulle klara av att ha 4:an installerad när jag redan har nästan alla The Sims 3, plus en massa CC. :D

   Vet ni om man kan ändra färg på kläderna för det såg inte ut som att det gick?

   Radera
  3. Ja, alltså först skulle jag säga att jag tror nog att det är möjligt att byta färg. För de hade det ju i TS3 men inte i TS2 och det är ju som att gå bakåt i tiden liksom någon redan tyckt angående utseendet.
   Jag är såsom andra väldigt nyfiken på CAS och jag misstänker att jag skulle kunna vara där i timmar- dock endast om de har bättre kläder!
   Det jag som mest väntar på angående releasen är att då får man se bilder på hur exakt det ser ut i fyran utan att köpa det själv. Bloggar som handlar om Sims kommer naturligtvis att visa bilder;)För jag är som Sagis övertygad om att min dator inte har så mycket utrymme kvar... Hehe.

   Radera
  4. Har hört att det inte kommer att gå att ändra färg, här har ni en länk till en intervju där det står om det: http://www.edenstyle.it/the-sims-4-interview-with-simguru-jill.html

   Hoppas dock att de inför de i alla fall! Utan Create a Style skulle simmarna bli för lika varandra, som i The Sims 2.. :)

   Radera
  5. Hoppas verkligen att dem inför Create A Style!
   Håller med om att simmarna blir alldeles för lika varandra om det inte finns ;)

   Radera
  6. Ja, vi får verkligen hoppas att någon övertygar dem om att Create a Style behövs...

   Radera
  7. Anledningen till att dom tagit bort Create a style är ju för att det var så mycket osm behövde laddas. Lång laddningstider är något de vill ta bort i TS4. Har även hört att det inte kommer vara en "öppen värld" som det är i TS3, vilket jag kan tycka är skönt! Det eviga laddandet och hackandet gör ju så att TS3 inte blir så ultimat som det skulle kunna ha varit!

   Jag är hoppfull att TS4 kommer vara bland det bästa spelen vi sett hittils! Det ser ut som om de tänkt mycket på funktion och gameplay. I 3an gick dom lite överstyr och villa lägga in allt dom kom på i ett spel, och se hur det gick.

   I början var jag jätte skeptisk till TS4, jag hakade upp mig på grafiken och håret. Nu har jag dock ändrat min åsikt, jag ser jättemycket fram emot TS4. Tänk vad underbart det kommer kunna bli då alla fantastiska CC skapare sätter igång?
   Simmarna har verkligare ansiktsuttryck, de rör sig på ett helt annat sätt och dom har för första gången riktiga KÄNSLOR! Dom har blivit mer männskliga!
   Jag personligen tyckte att TS2 var mycket roligare att spela än TS3, och det känns som om dom gått tillbaka till den riktiga "sims-feelingen" som jag under alla dessa år saknat.

   HEJA HEJA!

   Radera
  8. Ja om laddningstidena är jobbiga! OMG, jag menar i tvåan går allt i all hast och om man spelar 3 och byter till 2 så känns det helt amazing... O.o
   Men.
   Jag gillade nog Create A Style ändå.

   Kan någon berätta åt lilla jag vad man menar med "öppen värld"? Inte har de väl tänkt att kvarteret ska se ut som i 2...:(
   Nå vi får ju hoppas att de gör sitt bästa (och det tror jag nog •^^•)

   Radera
  9. Jag tror att dom kommer köra på att man laddar den zon du vill åka till, ungefär som i TS2 :) Det reducerar ju lagget ansevärt. Men jag hoppas de gör nån twist på det hela ändå, jag gillar den öppna världen, men den bidrar med en del lagg tyvärr :(

   Jag gillar också Create a style, men jag förstår ju att dom vill dra ner på det inför 4:an.
   Jag tror nog dom vet vad dom gör, det blir säkert skitbra i slutändan :D

   Radera
 5. När det först kom till känna att Sims 4 skulle komma ut nu under 2014 hade jag inga planera att köpa det, jag ville inte släppa Sims 3 och dessutom hade jag lagt ner en väldans massa pengar på spelet. Men nu ser jag bara mer och mer fram emot det, alltihopa!

  SvaraRadera
 6. Åh, jag vet inte riktigt, jag vill inte släppa sims 3, jag har ju lagt så mycket tid och pengar på det, men samtidigt verkar ju sims 4 jättebra! Svårt...

  SvaraRadera
  Svar
  1. prova först the sims 4 demo som e helt gratis

   Radera
 7. nej ful grafik och man kan inte dra själv på hundfärgen otan man kilckar

  SvaraRadera
 8. Jag tycker att armarna är för långa.

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).