fredag 9 maj 2014

PGC Stone, Generation 1 - Del 8

Caylin hoppade genast in i bilen och for iväg till sjukhuset. Hon hade ringt Jakob och sagt att han skulle komma till sjukhuset så fort som möjligt!

Caylin checkade in på sjukhuset och hon hade svåra smärtor! Men inte så långt efter att hon kommit dit kom Jakob och kunde stötta henne. Det var en tuff förlossning men allt gick bra!

Hon lämnade sjukhuset med inte ett barn utan två! Det hade blivit tvillingar. En liten kille och tjej. Jamie och Lunar Stone var nu födda till världen och de kunde inte må bättre! Caylin och Jakob var nu lyckliga och stolta över att ha fått sådana fina barn!

När de skulle lämna sjukhuset och åka hem fick Jakob ett samtal från jouren och var tvungen att lämna platsen omedelbart och lilla Lunar blev transporterad hem för att det inte fanns tillräckligt med simmar för att bära de nyfödda bäbisarna.

När Caylin hade kommit hem kom det en barnskötare som hjälpt till med barnen medans Jakob var på jobbet, men när han hade varit där hela natten blev Caylin lite irriterad och skickade iväg honom hem.

Väl när Jakob kom tillbaka från arbetet och skulle kolla till barnen om de mådde bra så passade Caylin på och fråga om vad han skulle säga om att flytta in hos henne. Han tyckte såklart att det var en underbar idé, nu när de hade fått barn tillsammans och han hade en bra lön som kunde försörja dem. Så han flyttade in på detsamma!

Jakob förberedde lunchen till Caylin medans hon tog och fräschade upp sig en aning efter förlossningen.

Och hon verkade själv tycka att hon såg helt okej ut!

Medans Caylin diskade undan efter den goda lunchen åkte Jakob iväg till bokhandel för att handla lite böcker om barnuppfostran och om olika färdigheter. Hon gick sedan och la sig för att villa upp sig eftersom förlossningen hade gjort henne trött och utmattad.

När han kom tillbaka hem såg han att Caylin hade en gitarr och han ville gärna höja upp sin färdighet och började genast att öva. Efter att han hade tränat en stund på gitarren var han tvungen att höja sin logiska färdighet eftersom han inte ville ligga efter i jobbet.

Jakob förberedde middagen medans Caylin låg och sov och sedan åt de middagen tillsammans i lugn och ro. Både Jamie och Lunar hade sovit lugnt under dagen och de hade inte varit till mycket besvär. De pratade mycket om framtiden och hur de ville ha sitt familjeliv. Det var ett bra samtal som båda två uppskattade väldigt mycket.

Sen kom kvällen och det var en riktigt vacker natt i Aurora Skies och alla sov lugnt och tryggt i sina hem.

1 kommentar :

  1. Jag läste Lunar Storm först, fick mig att tänka på sidan Lunarstorm (såg nu att den är nedlagd).

    SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).