onsdag 18 juni 2014

Byggtips

En väldigt vanlig fråga vi får är hur man bygger bättre hus till sina simmar, så här kommer tio tips för bättre husbyggande!

Mindre rum
Det är väldigt vanligt att man råkar bygga rummen förstora. I verkligheten är det ofta betydligt kortare än tio meter från soffan till teven, och köket brukar inte se ut som ett öppet fält. Bygg rummen lite mindre istället, så där att alla möbler får plats men inte för mycket tomt utrymme lämnas kvar.

Skapa en stil
Underskatta inte Skapa En Stil-verktyget! Med det kan du matcha eller missmatcha alla möbler med varandra och det finns nästan oändliga inredningsmöjligheter när du har upptäckt det verktyget. Kanske kan du göra ett helt hus i samma härliga blåa nyans? Eller kanske vill du att varje rum ska ha sin egen färg och sitt egna mönster?Olika former på rummen
Väldigt få hus i verkligheten har rum som är perfekta fyrkanter och exakt lika stora. Testa att göra andra former än fyrkantiga rum! Underskatta inte heller diagonala väggar, de kan göra rummen väldigt intressanta.

Dekorera mera
Titta dig omkring i rummet du sitter i just nu. Är allt perfekt uppradat och består rummet endast av möblerna du behöver? Troligtvis inte (så länge du inte nyss har städat väldigt noggrant), så varför skulle dina simmars hem se ut så? För att det ska synas att det bor någon i ett hem behöver vi massvis med dekorationer. En tidning på ett bord här, en liten klädhög där, en fruktskål på köksbänken och en nyckelknippa i hallen. Spelet har redan massvis med dekorationer, men vill du ha fler dekorationer är det enkelt att ladda ner på olika nedladdningssidor.Anpassa huset efter tomtstorleken och omgivningen
På en stor tomt passar det ofta bättre med ett stort hus än ett litet och tvärtom. Men kolla inte bara på tomtstorleken, hur ser det ut i omgivningen? Ligger ditt hus på stranden kanske du vill bygga ett strandinspirerat hus. Ligger ditt hus istället högt på en kulle kanske en herrgård skulle passa bättre.

Våga använda byggfusk
Det finns massvis med fusk som kan hjälpa dig att bygga ett roligare hus, våga använda fusken och pröva dig fram!

Glöm inte trädgården
Något som är väldigt vanligt är att man tycker att huset är klart så fort det är inrett, men glöm inte bort trädgården! Lite träd, blommor, buskar, kanske en uteplats och en damm och vips så har du fått ett mycket hemtrevligare hus för dina simmar att bo i!Anpassa huset efter familjen
Bygg gärna huset efter en familj så kommer det bli mycket lättare att få ett enhetligt hus. Du kanske är väldigt sugen på att ge familjen en fet platt-TV, men passar det verkligen in om du vill att familjen ska vara en naturnära familj som odlar sina egna grönsaker? Kanske har du en familj som är strikta med vita kläder, då är det kanske bättre att ge huset en ren look än att måla varje rum en galen färg (även om det såklart också kan bli roligt!). Tänk efter vilket typ av hus din familj skulle trivas i.

Tak
Tak kan förändra mycket. Istället för att använda den automatiska takfunktionen kan du testa att placera ut egna tak, ett runt tak ger ett helt annat hus än ett hus med platt tak! Flera små tak istället för ett stort tak kan göra huset mycket roligare. Du kan dessutom ändra de olika takens höj separat för att göra det finare.

Testa nya grejer
Sist men inte minst, våga testa nya grejer! Använder du alltid samma köksbänk? Välj en annan! Brukar du alltid använda trägolv i huset? Testa mattor eller sten! Bara fantasin sätter gränser för vad du kan bygga för hus!

19 kommentarer :

 1. Kokoskakan0218 juni 2014 17:06

  Kan ni ladda upp huset på första bilden flr nedladdning? Det var så sjukt snyggt :)

  SvaraRadera
 2. Grymt inlägg! Speciellt sista tipset hjälpte mig extra mycket! Men hur ändrar man höjden på separat tak? Tacksam för svar! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du håller muspekaren över ett tak och drar upp/ner!

   Radera
 3. Taaaaaaaaaaack!!!! Asbra inlägg!

  SvaraRadera
 4. Vilka bra tips. Jag som nästan aldrig bygger hus för de aldrig blir som jag tänkt mig blir lite sugen faktist. Tackar!

  SvaraRadera
 5. Så bra inlägg!!!!!!! Verkligen genomtänkt och snyggt plus skitbra tips!!!!!!! TackAR

  SvaraRadera
 6. Superbra inlägg!

  SvaraRadera
 7. Jättebra inlägg!
  Använder du fusk för att placera ut dekorationer? T.ex jättemånga på en hylla?

  SvaraRadera
 8. Tack för tipsen, det behövdes verkligen! Vissa av dem brukar jag tänka på men några av dem gav mig nya sätt att gå till väga när jag bygger mina hus. Så tack, har alltid problem med det haha :D

  SvaraRadera
 9. Snälla, kan ni ladda ner huset på sista bilden? Det var sjukt snyggt!

  P.S Eran blogg är bäst!♥

  SvaraRadera
 10. Bra tips!

  Skulle ni kunna tipsa om era bästa byggfusk? ^^

  SvaraRadera
 11. Hej vänner, jag är Maclver Caroline. min situation ser ut som det jag läste här online. 6 år av att vara i relation till min man, han bröt upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom och för vår skull barn, jag frågade honom allt, jag gjorde löften, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en kärleksspellare som kunde hjälpa mig Lucnh Love-spell för att få honom tillbaka, men jag har kontaktat någon annan online spellcaster i det förflutna men ingen av dem kunde kunna att få tillbaka mannen, de alla efterfrågar pengar och gör ingenting för att hjälpa, jag förlorar hoppet på spellcasters eftersom jag trodde att det inte finns någon kraft i stavningen. Fram till min vän introducerade mig till Oduduwa, jag är den typ som aldrig trodde jag hade stavat igen, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade Oduduwa stavningskanalen och han sa att det inte var något problem att allt kommer att bli bra för tre dagar som min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar kastade han stavningen och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans glatt igen. Sedan dess lovade jag att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla kärleksspellkasten Oduduwa som hjälpt mig med mitt eget problem.
  E-post: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
  Du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall problem som, ... 1) älska spel stavar 2) Return Lost Love Spells 3) Skilsmässa Spells
  4) Vigsel roller 5) bindande stavning, 6) Återförtroende till ditt förhållande stava
  6) Breakup Spells, 7) Bevis en tidigare älskare,
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare, 10) Magic Spell to Command respekt och rädsla i din partner.
  Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en befintlig lösning
  kontakta Oduduwa via: Tel: +13019658857
  dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).