måndag 9 juni 2014

Officiellt släpp för The Sims 4!

Nu är det officiellt! The Sims 4 släpps den 2 september! Vi som bor i Sverige kan då räkna med att det släpps runt den 4:e. Omslaget för The Sims 4 kommer att se ut såhär!


Och med de nya nyheterna släpptes även ännu en officiell trailer för The Sims 4. Den här gången för själva spelandet!


Så. Ser ni fram emot spelet och vad ser ni då mest fram emot och kommer ni köpa spelet direkt när det släpps eller kommer ni vänta ett tag?

18 kommentarer :

 1. Jag kommer vänta ett tag tror jag. Men ju mer jag ser av det, desto bättre verkar det! Var lite skeptisk mot spelet i början ^^

  SvaraRadera
 2. Jag förbeställer så jag är säker på att det kommer hem så snart det släpps! :)

  SvaraRadera
 3. 84 dagar till (från den 10onde) sen smäller det! Fast jag kommer nog vänta 2 månader då det är min födelsedag eller till jul

  SvaraRadera
 4. Jag kommer vänta tills det blir lite billigare.

  SvaraRadera
 5. Jag tror jag kommer köpa det ungefär när det släpps.

  SvaraRadera
 6. Kommer vänta och se på videos när folk spelar det och då se om det är värt det :)

  SvaraRadera
 7. Jag tycker nog samma sak som de flesta kommentarerna här uppe, jag har en fråga Hej
  Jag gjorde det där "fusket" att få en tonåtsim gravid vilket jag fick göra om 2 gånger för första gången funkade det inte. Nu kom det fram att hon är gravid men jag ser bara hennes huvud och skor men det är normalt på badkläder. Jag har provat tusen gånger att gå in duschen och badkaret men inget funkade. Jag har provat "reset sim" bla bla men det funkar inte heller, jag har startat om mitt sims, asså sparat och sen gått in igen. Hennes mamma jobbar som stylist men man kan inte få en makeover som gravid, jag kan inte klicka på spegeln och få ändra utseende på henne men det kommer inte upp som alternativ, jag skrev in testing bla bla och höll in shift men det kommer inte upp som alternativ på henne, "ändra sim i skapa en sim" men på alla andra funkar det. Hon är min favorit sim 😯 , kommer hon bli normal när hon fött och ändra henne i makeover eller något sånt eller kommer hon förbli osynlig?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon är osynlig för att du inte har några graviditets kläder till tonåringar men när hon har fött blir allt som vanligt

   Radera
  2. Som Anonym säger så är din sim osynlig för att det inte finns tillgängliga kläder. För att ladda ner graviditetskläder till tonåringar så googla bara "teen maternity clothes sims 3" så borde du hitta några bra sidor.
   Om du har Nraas Mastercontroller kan du byta kläder på en gravid sim. Om du inte vill ladda ner moden så kan du göra som Alltomsims har skrivit om någon gång: ändra din sims kläder innan hen blir gravid.

   Radera
  3. Tack, ska tänka på det nästa gång ;-)

   Radera
 8. Hej! Har en lite komplicerad fråga som jag hoppas att någon vet svaret på.
  Jag köpte Sims 3 i butik i skivform när det kom ut. Men nu har jag köpt en en dator som inte har skivläsare och kan därför inte installera spelet. Finns det någon möjlighet att kunna ladda ner spelet från internet men ändå använda sin egna kod som står i skivfordralet och på så sätt inte behöva köpa spelet igen?
  Någon som förstår vad jag menar och vet något svar på detta så hade jag varit super tacksam!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Läs inlägg som "spela utan skiva" här eller hos Fanta, minns inte vem som har det. Tror nämligen att man ska på något sätt registrera där å spela utan skiva fast om man kan göra det utan skivläsare vet jag inte!

   Radera
  2. Om du har registrerat dina spel på Sims hemsida kan du ladda ner spelen gratis via Origin. Här är en länk med ett annat sätt: http://answers.ea.com/t5/The-Sims-3/How-do-I-play-the-game-without-the-CD-by-using-Origin/td-p/228558

   Alltså; om du har ett konto på Origin så kan du spela utan skiva.

   Radera
 9. Snälla, kan ni svara på frågorna på er Frågelåda? Jag har såå mycket problem med Sims 3 och jag vill verkligen kunna spela som förut. Snälla?

  SvaraRadera
 10. Skulle uppskatta det jag med!

  SvaraRadera
 11. När kommer nästa del ur bådas P.G.C.?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har haft problem med datorn, men nu är den fixad och vi kan börja uppdatera strax igen!

   Radera
 12. Jag kommer nog inte att köpa det, jag menar, det var svårt för mig att byta från 2:an till 3:an, och då blir det väl samma vid 4:an. Ska ni köpa det Saga och Embla?

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).