söndag 31 augusti 2014

Trailers för The Sims 4

Nu är det bara några dagar kvar tills The Sims 4 släpps och vad passar inte bättre än ett inlägg med olika trailers för spelet.Kommer ni att köpa spelet när det kommer ut?

6 kommentarer :

 1. emilia simsnörden!31 augusti 2014 kl. 20:05

  jag har förbeställt The Sims 4 Collecters Edition!
  jag har sparat mina pengar sen jag fick reda på att det fanns, hehe!

  SvaraRadera
 2. Jag ska inte köpa spelet när det kommer ut.
  Funderar på om jag ska önska mig spelet i julklapp eller om jag ska vänta tills ett expansionspaket har släppts.
  Som sagt så är jag inte så jätte peppad på The Sims 4.

  SvaraRadera
 3. Jag ska springa till affären och köpa spelet

  SvaraRadera
 4. Nej, ska inte köpa det. Jag har lagt så mycket pengar på Sims 3 och det kommer kännas tomt när man kör Sims 4 utan vädret eller husdjuren. Här finns lite fakta om det som är borta i Sims 4 från Sims 3: http://ts4news.com/post/94541924952/89-features-missing-from-the-sims-4 . Den är på engelska.

  // isa ( http://isanssims3blogg.bloggplatsen.se/ )

  SvaraRadera
 5. Jag har en fråga, vi köpte husdjur till min pc dator, men när jag spelat det ett tag tog jag in några andra och sen så gick datan sönder, varför blev det så??

  SvaraRadera
 6. Nej, jag är inte så intresserad av spelet. Som sagt är det mycket som fattas i The Sims 4 som varit roligt och intressant i The Sims 3. Liksom alla teman som utomhuslyx, husdjur, kvällsnöjen, leva livet, lyx och design m.m. har redan tagits upp i The Sims 3, som gör att The Sims 4 blir lite tråkigare!

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).