söndag 31 augusti 2014

Trailers för The Sims 4

Nu är det bara några dagar kvar tills The Sims 4 släpps och vad passar inte bättre än ett inlägg med olika trailers för spelet.Kommer ni att köpa spelet när det kommer ut?

8 kommentarer :

 1. emilia simsnörden!31 augusti 2014 20:05

  jag har förbeställt The Sims 4 Collecters Edition!
  jag har sparat mina pengar sen jag fick reda på att det fanns, hehe!

  SvaraRadera
 2. Jag ska inte köpa spelet när det kommer ut.
  Funderar på om jag ska önska mig spelet i julklapp eller om jag ska vänta tills ett expansionspaket har släppts.
  Som sagt så är jag inte så jätte peppad på The Sims 4.

  SvaraRadera
 3. Jag ska springa till affären och köpa spelet

  SvaraRadera
 4. Nej, ska inte köpa det. Jag har lagt så mycket pengar på Sims 3 och det kommer kännas tomt när man kör Sims 4 utan vädret eller husdjuren. Här finns lite fakta om det som är borta i Sims 4 från Sims 3: http://ts4news.com/post/94541924952/89-features-missing-from-the-sims-4 . Den är på engelska.

  // isa ( http://isanssims3blogg.bloggplatsen.se/ )

  SvaraRadera
 5. Jag har en fråga, vi köpte husdjur till min pc dator, men när jag spelat det ett tag tog jag in några andra och sen så gick datan sönder, varför blev det så??

  SvaraRadera
 6. Nej, jag är inte så intresserad av spelet. Som sagt är det mycket som fattas i The Sims 4 som varit roligt och intressant i The Sims 3. Liksom alla teman som utomhuslyx, husdjur, kvällsnöjen, leva livet, lyx och design m.m. har redan tagits upp i The Sims 3, som gör att The Sims 4 blir lite tråkigare!

  SvaraRadera
 7. Hej jag är ute för att sprida denna goda nyheter till hela världen om hur jag fick min man tillbaka. Jag blev galen när min man lämnade mig för en annan kvinna förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för profeten Okona stor budbärare till det orakel som han tjänar, berättade jag mitt problem för profeten Okona om hur min man lämnade mig. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe var jag kommer att få mitt hjärta längtan utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter det hade gjorts. Under de närmaste 2 dagarna ringde min man jag på telefonen och sa förlåt för att bo mig förut. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta för hela världen hur profeten Okona hjälper mig att ge mitt hjärta begär. Om du behöver någon form av hjälp kontakta profeten Okona på följande e-postadress: prophetokona@gmail.com eller WhatsApp på +2348069032895 Han kastade också så många stava som,
  (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
  (2) du behöver inte skilsmässa i ditt äktenskap.
  (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
  (4) Du vill ha botemedel mot dödliga sjukdomar
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik.
  (7) Du vill knyta din man och hustru för att vara din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) du vill ha en fru / make
  prophetokona@gmail.com

  SvaraRadera
 8. Hej vänner jag heter Camila Rodela och jag är från Michigan, United State. Jag är här för att vittna om DR.OGAGA ​​KUNTAs goda verk i mitt liv. Min man och jag har varit gift i 27 år med två barn. Bara för två år sedan kom allting till slut. Jag ville ha min man tillbaka och jag bad honom men han lyssnade aldrig, så jag stötte på flera vittnesmål om denna speciella stavningskastare. Några människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern och botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och också stava för att få ett bra betalt jobb så vidare. Han är fantastisk, jag kom också över ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Vera, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin ex älskare och i slutet av sitt vittnesbörd släppte hon sin email.After att ha läst alla dessa bestämde jag att ge honom ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. Och han berättade för mig vad jag behöver göra, jag gjorde det och min man kom tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi var ännu lyckligare än någonsin tidigare DR.OGAGA ​​KUNTA du är en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man. Om du har något problem och du letar efter en riktig och äkta stavningskastare, prova honom när som helst, han är svaret på dina problem. Du kan kontakta honom via email: ogagakunta@gmail.com och få dina problem att lösa mig. Han kan lösa följande problem och mycket mer.
  (1) OM DU VILL DIN EX-BACK
  (2) DU ÖNSKAR ATT KONVINTERA DIN HUSBAND FÖR ATT STOPPA DIVORNET
  (3) DU ÖNSKAR ATT FRAMFÖRAS I DIN KONTOR
  (4) DU ÖNSKAR MÄN OCH KVINNER ATT KÖRA FINNA DIG ATTRAKTIVA
  (5) OM DU ÖNSKAR ATT TÄNKA EN BARN
  (6) du vill vara rik
  (7) DU ÖNSKAR DIN HUSBAND FÖR ATT ÄLSKA ENDAST DIG FÖR RESTEN AV HANS LIV
  (8) DU BEHÖVER GOD LUCK SPELL
  (9) DU BEHÖVER EN LOTTERIPELL
  (10) DU BEHÖVER EN JOBB
   ogagakunta@gmail.com

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).