onsdag 20 augusti 2014

PGC Stone, Generation 1 - Del 23

Morgonen därpå var Jamie uppe tidigt och han tog sig lite tid att spela datorspel.Sen var det dags för skola. Det var inte långt kvar tills de skulle ta examen och både Jamie och Lunar ville jobba upp betygen så mycket som de kunde.Caylin klev upp lite tidigare än vanligt för att hinna med det hon skulle under dagen.Jakob däremot, hade inte haft en bra natt och gick och la sig och sov igen.Caylin målade klart en tavla som Jamie skulle få i förväg som examenspresent.


När Jamie kom hem efter skolan kände han sig lite nere. Han ville så gärna ha toppbetyg men kände verkligen att han inte skulle klara det.Jamie gick ner till sin pappa och pratade lite om sina problem. Efter ett bra samtal lyckades Jakob att muntra upp Jamie lite grann.Caylin hade börjat öva lite mer på gitarren och det var något hon tyckte om väldigt mycket.Lunar hade gjort allt som hon skulle så hon tog lite fritid till att underhålla sig själv genom att spela lite datorspel.Jakob hade det verkligen inte lätt med sömnen. Nu var han störd på Caylin och efter att ha blivit väckt ett par gånger fick han nog och la sig i Lunars säng istället.


7 kommentarer :

 1. Gud vilken fin tavla Caylin målade!

  SvaraRadera
 2. Har inte Jamie och Lunar två andra syskon? Jakob var väl gift innan han träffade Caylin? Du skrev i ett av de första inläggen att Jakob redan hadde två barn?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det stämmer. Eller ja, de är halvsyskon. Men eftersom min PGC familj inte bor tillsammans med Jakobs gamla familj så brukar de inte ses så ofta.

   Radera
  2. Okej tack för svaret! Eran blogg är bara BÄST!!!!!!!!!! Så coolt att jag fick ett svar från typ proffesionella sims spelare!

   Radera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).