onsdag 5 november 2014

Ny uppdatering: Pooler

Igår kom äntligen uppdateringen som gör det möjligt att ha pooler i The Sims 4! Med uppdateringen kom även en trailer för pooler.


Något som vi ser på bilden nedan är att det går att sitta på kanten av poolen vilket inte har varit möjligt förut i tidigare spel.Nu när pooler har kommit går det naturligtvis att döda simmarna i den och även nya spöken är tillagda.

Hur känner ni över att det äntligen har kommit med pooler till spelet?

16 kommentarer :

 1. Jag har längtat så även om jag sällan har pooler på tomten!! Nu saknas bara småbarn för mig

  SvaraRadera
 2. Saknar småbarn mer... :P Men kul med pool iaf.

  SvaraRadera
 3. Kommer det några andra föremål som har med vatten att göra? :)

  SvaraRadera
 4. Kul att det har kommit pooler! Jag har inte The Sims 4 och tror inte att jag kommer att köpa det heller. Och kommer ni öppna kommentarsfältet i "Önska simmar" snart? Jag är så sugen på att önska en sim!

  SvaraRadera
 5. Kan ni inte göra ett/några PGC avsnitt? Skulle vara jättekul!

  SvaraRadera
 6. Jättebra! Spöken? Har det kommit i en uppdatering? Har inte Sims 4 installerat nu så har nog missar det isåfall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om jag minns rätt finns det spöken :)

   Radera
 7. Jätteroligt att det kommit pooler!

  SvaraRadera
 8. Roligt med en sådan uppdatering. Mitt TS4 har dock en bugg som gör det i det närmsta omöjligt att spela. Mina simmar kan inte skaffa vänner, de försvinner natten efter de träffats :-/ Helt omöjligt att ta sig upp i karriären eller bilda familj med simmar man inte själv skapat. Även pojk- och flickvänner försvinner. Skittrist och så irriterande att jag inte spelar längre. Verkar på EA som att det är en svårhanterlig bugg. Är det någonting ni märkt av eller hört något om?
  Verkligen supertrist, annars diggar jag TS4 som tusan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men shit vad jobbigt?? Har du kontakt supporten för att få hjälp? Något måste de ju kunna göra, iaf ge tillbaks pengarna för spelet... Sjukt annars.

   Radera
 9. hejhå!
  Har googlat runt lite och visste inte helt vart jag skulle fråga, men ni två verkar kunna en hel del om sims. Har kört sims med cc basically sedan trean släpptes, men så slutade jag spela under ett tag och raderade allt. Men som sagt så har jag problem nu med att få filerna att komma upp i spelet. Flera sims3pack-kläder kommer upp och visas i spelet, även lite andra smågrejer som fräknar och eyeliners. Men ingen .package-fil fungerar, inte ens nointro eller nobuildsparkles (eller va de nu heter). Har gjort på samma sätt som jag gjort alla tidigare år, och även som ni har förklarat här. Tips på vad det skulle kunna va?

  SvaraRadera
 10. Kommer det några fler PGC inlägg?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Till helgen kommer det ett inlägg så håll utkik då! :)

   Radera
 11. Hej jag är ute för att sprida denna goda nyheter till hela världen om hur jag fick min man tillbaka. Jag blev galen när min man lämnade mig för en annan kvinna förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för profeten Okona stor budbärare till det orakel som han tjänar, berättade jag mitt problem för profeten Okona om hur min man lämnade mig. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe var jag kommer att få mitt hjärta längtan utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter det hade gjorts. Under de närmaste 2 dagarna ringde min man jag på telefonen och sa förlåt för att bo mig förut. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta för hela världen hur profeten Okona hjälper mig att ge mitt hjärta begär. Om du behöver någon form av hjälp kontakta profeten Okona på följande e-postadress: prophetokona@gmail.com eller WhatsApp på +2348069032895 Han kastade också så många stava som,
  (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
  (2) du behöver inte skilsmässa i ditt äktenskap.
  (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
  (4) Du vill ha botemedel mot dödliga sjukdomar
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik.
  (7) Du vill knyta din man och hustru för att vara din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) du vill ha en fru / make
  prophetokona@gmail.com

  SvaraRadera
 12. Hej vänner jag heter Camila Rodela och jag är från Michigan, United State. Jag är här för att vittna om DR.OGAGA ​​KUNTAs goda verk i mitt liv. Min man och jag har varit gift i 27 år med två barn. Bara för två år sedan kom allting till slut. Jag ville ha min man tillbaka och jag bad honom men han lyssnade aldrig, så jag stötte på flera vittnesmål om denna speciella stavningskastare. Några människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern och botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och också stava för att få ett bra betalt jobb så vidare. Han är fantastisk, jag kom också över ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Vera, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin ex älskare och i slutet av sitt vittnesbörd släppte hon sin email.After att ha läst alla dessa bestämde jag att ge honom ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. Och han berättade för mig vad jag behöver göra, jag gjorde det och min man kom tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi var ännu lyckligare än någonsin tidigare DR.OGAGA ​​KUNTA du är en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man. Om du har något problem och du letar efter en riktig och äkta stavningskastare, prova honom när som helst, han är svaret på dina problem. Du kan kontakta honom via email: ogagakunta@gmail.com och få dina problem att lösa mig. Han kan lösa följande problem och mycket mer.
  (1) OM DU VILL DIN EX-BACK
  (2) DU ÖNSKAR ATT KONVINTERA DIN HUSBAND FÖR ATT STOPPA DIVORNET
  (3) DU ÖNSKAR ATT FRAMFÖRAS I DIN KONTOR
  (4) DU ÖNSKAR MÄN OCH KVINNER ATT KÖRA FINNA DIG ATTRAKTIVA
  (5) OM DU ÖNSKAR ATT TÄNKA EN BARN
  (6) du vill vara rik
  (7) DU ÖNSKAR DIN HUSBAND FÖR ATT ÄLSKA ENDAST DIG FÖR RESTEN AV HANS LIV
  (8) DU BEHÖVER GOD LUCK SPELL
  (9) DU BEHÖVER EN LOTTERIPELL
  (10) DU BEHÖVER EN JOBB
   ogagakunta@gmail.com

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).