onsdag 5 november 2014

Ny uppdatering: Pooler

Igår kom äntligen uppdateringen som gör det möjligt att ha pooler i The Sims 4! Med uppdateringen kom även en trailer för pooler.


Något som vi ser på bilden nedan är att det går att sitta på kanten av poolen vilket inte har varit möjligt förut i tidigare spel.Nu när pooler har kommit går det naturligtvis att döda simmarna i den och även nya spöken är tillagda.

Hur känner ni över att det äntligen har kommit med pooler till spelet?

14 kommentarer :

 1. Jag har längtat så även om jag sällan har pooler på tomten!! Nu saknas bara småbarn för mig

  SvaraRadera
 2. Saknar småbarn mer... :P Men kul med pool iaf.

  SvaraRadera
 3. Kommer det några andra föremål som har med vatten att göra? :)

  SvaraRadera
 4. Kul att det har kommit pooler! Jag har inte The Sims 4 och tror inte att jag kommer att köpa det heller. Och kommer ni öppna kommentarsfältet i "Önska simmar" snart? Jag är så sugen på att önska en sim!

  SvaraRadera
 5. Kan ni inte göra ett/några PGC avsnitt? Skulle vara jättekul!

  SvaraRadera
 6. Jättebra! Spöken? Har det kommit i en uppdatering? Har inte Sims 4 installerat nu så har nog missar det isåfall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om jag minns rätt finns det spöken :)

   Radera
 7. Jätteroligt att det kommit pooler!

  SvaraRadera
 8. Roligt med en sådan uppdatering. Mitt TS4 har dock en bugg som gör det i det närmsta omöjligt att spela. Mina simmar kan inte skaffa vänner, de försvinner natten efter de träffats :-/ Helt omöjligt att ta sig upp i karriären eller bilda familj med simmar man inte själv skapat. Även pojk- och flickvänner försvinner. Skittrist och så irriterande att jag inte spelar längre. Verkar på EA som att det är en svårhanterlig bugg. Är det någonting ni märkt av eller hört något om?
  Verkligen supertrist, annars diggar jag TS4 som tusan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men shit vad jobbigt?? Har du kontakt supporten för att få hjälp? Något måste de ju kunna göra, iaf ge tillbaks pengarna för spelet... Sjukt annars.

   Radera
 9. hejhå!
  Har googlat runt lite och visste inte helt vart jag skulle fråga, men ni två verkar kunna en hel del om sims. Har kört sims med cc basically sedan trean släpptes, men så slutade jag spela under ett tag och raderade allt. Men som sagt så har jag problem nu med att få filerna att komma upp i spelet. Flera sims3pack-kläder kommer upp och visas i spelet, även lite andra smågrejer som fräknar och eyeliners. Men ingen .package-fil fungerar, inte ens nointro eller nobuildsparkles (eller va de nu heter). Har gjort på samma sätt som jag gjort alla tidigare år, och även som ni har förklarat här. Tips på vad det skulle kunna va?

  SvaraRadera
 10. Kommer det några fler PGC inlägg?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Till helgen kommer det ett inlägg så håll utkik då! :)

   Radera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).