söndag 23 november 2014

PGC Stone, Generation 1 - Del 24

Det var ett tag sedan jag skrev på min PGC och de har även varit lite tomt på bloggen och det beror på att det har varit mycket i skolan så det har helt enkelt inte blivit någon tid över till att blogga. Sen har jag inte varit så sugen på att blogga heller för den delen och den tid som blivit över har då gått till annat. Om ni vill läsa de övriga PGC inläggen om familjen Stone kan ni klicka här!

Lunar var uppe tidigt för att plugga inför det sista i skolan. Hon hade problem med några ämnen och behövde därför lite extra tid till dem.Jamie kände för att slappa på morgonen och satte sig framför tv för att vakna till.Jakob gick till jobbet lite tidigare än vanligt. Idag skulle han föreläsa om medicin på brottslingarnas anläggning. Han tyckte det skulle bli kul eftersom han tycker om att lära ut saker om medicin till andra.För Caylin var det en alldeles speciell dag. Det var nämligen hennes födelsedag och hon skulle ordna en fest till sig själv. Kanske inte det mest roligast, men hon gillade att ha människor omkring sig som stod henne nära.


Dagens skoldag var inte en vanlig dag. Jamie och Lunar åkte på studiebesök till biografen för att lära sig lite mer om filmbranschen.
Caylin bestämde sig för att vara ledig eftersom det var hennes födelsedag. Hon förberedde mest inför kvällen då alla gäster skulle komma.

Studiebesöket gick bra. Både Lunar och Jamie tyckte det var kul. Dock skulle de tillbaka till skolan efter besöket och det tyckte inte Lunar om så hon gjorde uppror och klev inte på bussen. Hon tyckte det var onödigt eftersom det bara var en timme kvar av skoldagen.Klockan hade nu blivit fem och gästerna började trilla in. Lunar stod och pratade lite med Meja som hon hade blivit väldigt bra vän med.Alla gäster hade nu kommit och det var dags för att blåsa ut ljusen på tårtan. Det kändes väldigt festligt och stämningen var hög. Alla var glada och hade det trevligt.Caylin tog ett stort andetag och blåste ut alla ljusen. Hon tog sig tid att önska sig något och hoppades att det skulle gå i uppfyllelse.När det började gå hem folk tog Lunar sig tiden att slappna av i bubbelpoolen och kände att det verkligen var behövligt. Att införskaffa bubbelpoolen var nog det bästa beslut som hennes familj hade gjort på länge.En bekant kom fram till Caylin i slutet av festen och tackade så hemskt mycket för den otroliga festen. Hon var väldigt imponerad av all den mat som serverades och tyckte att de specialgjorda mackorna var överlägsna. Hon undrade också vad som var på dem men Caylin sa att receptet var en familjehemlighet.Efter att alla gäster hade gått och de hade städat undan allt satte sig både Caylin och Jakob i bubbelpoolen och slappnade av. Det hade varit en lyckad fest och nu var det skönt att få vila upp sig lite.

18 kommentarer :

 1. Din PGC är bara så bra! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

   1) Love Spells
   2) förlorad kärlek Spells
   3) skilsmässa Spells
   4) Förbindelse Spells
   5) Bindande Spell.
   6) Breakup Spells
   7) Bannlys en tidigare älskare
   8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
   genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera
  2. Jag är så exalterad att min man är tillbaka efter att han lämnade mig för en annan kvinna. Min man och jag har varit gift i ca 7 år nu. Vi är lyckligtvis gift med två barn, en pojke och en tjej. För 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man ser någon. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappast om mig eller barnen, Ibland går han ut och kommer inte ens tillbaka hem i ungefär 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att rätta till detta problem men allt till ingen nytta. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr OGUNDU kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa brutna relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde ge det ett försök. Jag kontaktade honom och berättade för mina problem och han berättade för mig vad jag skulle göra och det gjorde jag och han gjorde en stavning för mig. 24 timmar senare kom min man till mig och ber om ursäkt för de fel som han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj lever tillsammans lyckligt igen. Allt tack till Dr OGUNDU. Om du har något problem kontakta honom och jag garanterar dig att han hjälper dig. Han kommer inte att göra dig besviken. Skicka honom till: drogunduspellcaster@gmail.com
   1. Ta med din pojkvän tillbaka
   2. Ta med din man tillbaka
   3. Ta med din fru tillbaka
   4. Ta med din flickvän tillbaka
   5. Vinn lotteri
   6. Främjande på kontor
   7. hjälpa dig att bli gravid, om du letar efter livmoderns frukt
   8. Fullständig bot av någon form av sjukdom
   9. äktenskapsengagemang och så många fler.

   Radera
 2. Gillar verkligen din PGC. Gillar harfargen!

  SvaraRadera
 3. Förstår att ni har mycket att göra men kan ni svara på frågor i er Frågelåda?

  SvaraRadera
 4. Jag bara älskar Caylins hår! Gott nytt år på er jag hoppas att få se mer av er i år :3

  SvaraRadera
 5. Alltså jag fullkomligt ÄLSKAR eran blogg! Är själv en riktigt Simsnörd och är väldigt tacksam för att ni lägger ner sån energi på den här otroligt bra bloggen! Hoppas att ni kommer ha mer tid nu 2015!
  Kram Linnea

  SvaraRadera
 6. vart hittar man möblerna man laddat ner? Min kompis och jag hittar inte de möbler vi laddat ner..
  Älskar er blogg :) kram mig ;)

  SvaraRadera
 7. Åh vilka härliga bilder ni får till! Har också en blogg om ni vill kika in på den :) Kika också in min nystartade instagram! (: Vore kul med någon som läste min blogg.

  Blogg : www.thesimsnerdspic.blogg.se
  Instagram : @thesimsnerdspic

  SvaraRadera
 8. Ni kommer väl tillbaka?

  SvaraRadera
 9. Hej! Jag behöver hjälp!
  Jag har laddat ner hår och kläder till mina sims (spelar the sims 2). Har fört över filerna till Downloads på the sims 2, men ändå så fungerar inte varken frisyrerna eller kläderna när jag ska spela!! HJÄLP!!

  Sedan undrar jag också angående the sims 3:
  Fråga nr 1:När jag spelar en familj och vars barn flyttar hemifrån, hur kan jag då spela barnet istället?
  Fråga nr 2: Om jag inte har spelat familjen Svensson på länge (har spelat andra familjer istället), hur hittar jag då upp Svensson igen?? (Finns ju en med på "listan" längre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. 1. Du går in på Ändra Stad och väljer därefter vilket hushåll du vill spela. Fråga 2 förstår jag inte och laddar själv aldrig ner så kan tyvärr inte hjälpa dig på dom men du kan alltid kontakta EA's kundtjänst.

   Radera
 10. Jag drömde inatt att ni hade publicerat ett inlägg och där Embla hade startar en blogg om örter och vad dom är bra till.

  SvaraRadera
 11. Hej vänner jag heter Camila Rodela och jag är från Michigan, United State. Jag är här för att vittna om DR.OGAGA ​​KUNTAs goda verk i mitt liv. Min man och jag har varit gift i 27 år med två barn. Bara för två år sedan kom allting till slut. Jag ville ha min man tillbaka och jag bad honom men han lyssnade aldrig, så jag stötte på flera vittnesmål om denna speciella stavningskastare. Några människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern och botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och också stava för att få ett bra betalt jobb så vidare. Han är fantastisk, jag kom också över ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Vera, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin ex älskare och i slutet av sitt vittnesbörd släppte hon sin email.After att ha läst alla dessa bestämde jag att ge honom ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. Och han berättade för mig vad jag behöver göra, jag gjorde det och min man kom tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi var ännu lyckligare än någonsin tidigare DR.OGAGA ​​KUNTA du är en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man. Om du har något problem och du letar efter en riktig och äkta stavningskastare, prova honom när som helst, han är svaret på dina problem. Du kan kontakta honom via email: ogagakunta@gmail.com och få dina problem att lösa mig. Han kan lösa följande problem och mycket mer.
  (1) OM DU VILL DIN EX-BACK
  (2) DU ÖNSKAR ATT KONVINTERA DIN HUSBAND FÖR ATT STOPPA DIVORNET
  (3) DU ÖNSKAR ATT FRAMFÖRAS I DIN KONTOR
  (4) DU ÖNSKAR MÄN OCH KVINNER ATT KÖRA FINNA DIG ATTRAKTIVA
  (5) OM DU ÖNSKAR ATT TÄNKA EN BARN
  (6) du vill vara rik
  (7) DU ÖNSKAR DIN HUSBAND FÖR ATT ÄLSKA ENDAST DIG FÖR RESTEN AV HANS LIV
  (8) DU BEHÖVER GOD LUCK SPELL
  (9) DU BEHÖVER EN LOTTERIPELL
  (10) DU BEHÖVER EN JOBB
   ogagakunta@gmail.com

  SvaraRadera
 12. Hej jag är ute för att sprida denna goda nyheter till hela världen om hur jag fick min man tillbaka. Jag blev galen när min man lämnade mig för en annan kvinna förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för profeten Okona stor budbärare till det orakel som han tjänar, berättade jag mitt problem för profeten Okona om hur min man lämnade mig. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe var jag kommer att få mitt hjärta längtan utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter det hade gjorts. Under de närmaste 2 dagarna ringde min man jag på telefonen och sa förlåt för att bo mig förut. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta för hela världen hur profeten Okona hjälper mig att ge mitt hjärta begär. Om du behöver någon form av hjälp kontakta profeten Okona på följande e-postadress: prophetokona@gmail.com eller WhatsApp på +2348069032895 Han kastade också så många stava som,
  (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
  (2) du behöver inte skilsmässa i ditt äktenskap.
  (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
  (4) Du vill ha botemedel mot dödliga sjukdomar
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik.
  (7) Du vill knyta din man och hustru för att vara din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) du vill ha en fru / make
  prophetokona@gmail.com

  SvaraRadera
 13. Hej vänner jag heter Camila Rodela och jag är från Michigan, United State. Jag är här för att vittna om DR.OGAGA ​​KUNTAs goda verk i mitt liv. Min man och jag har varit gift i 27 år med två barn. Bara för två år sedan kom allting till slut. Jag ville ha min man tillbaka och jag bad honom men han lyssnade aldrig, så jag stötte på flera vittnesmål om denna speciella stavningskastare. Några människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern och botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och också stava för att få ett bra betalt jobb så vidare. Han är fantastisk, jag kom också över ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Vera, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin ex älskare och i slutet av sitt vittnesbörd släppte hon sin email.After att ha läst alla dessa bestämde jag att ge honom ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. Och han berättade för mig vad jag behöver göra, jag gjorde det och min man kom tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi var ännu lyckligare än någonsin tidigare DR.OGAGA ​​KUNTA du är en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man. Om du har något problem och du letar efter en riktig och äkta stavningskastare, prova honom när som helst, han är svaret på dina problem. Du kan kontakta honom via email: ogagakunta@gmail.com och få dina problem att lösa mig. Han kan lösa följande problem och mycket mer.
  (1) OM DU VILL DIN EX-BACK
  (2) DU ÖNSKAR ATT KONVINTERA DIN HUSBAND FÖR ATT STOPPA DIVORNET
  (3) DU ÖNSKAR ATT FRAMFÖRAS I DIN KONTOR
  (4) DU ÖNSKAR MÄN OCH KVINNER ATT KÖRA FINNA DIG ATTRAKTIVA
  (5) OM DU ÖNSKAR ATT TÄNKA EN BARN
  (6) du vill vara rik
  (7) DU ÖNSKAR DIN HUSBAND FÖR ATT ÄLSKA ENDAST DIG FÖR RESTEN AV HANS LIV
  (8) DU BEHÖVER GOD LUCK SPELL
  (9) DU BEHÖVER EN LOTTERIPELL
  (10) DU BEHÖVER EN JOBB
   ogagakunta@gmail.com

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).