söndag 23 november 2014

PGC Stone, Generation 1 - Del 24

Det var ett tag sedan jag skrev på min PGC och de har även varit lite tomt på bloggen och det beror på att det har varit mycket i skolan så det har helt enkelt inte blivit någon tid över till att blogga. Sen har jag inte varit så sugen på att blogga heller för den delen och den tid som blivit över har då gått till annat. Om ni vill läsa de övriga PGC inläggen om familjen Stone kan ni klicka här!

Lunar var uppe tidigt för att plugga inför det sista i skolan. Hon hade problem med några ämnen och behövde därför lite extra tid till dem.Jamie kände för att slappa på morgonen och satte sig framför tv för att vakna till.Jakob gick till jobbet lite tidigare än vanligt. Idag skulle han föreläsa om medicin på brottslingarnas anläggning. Han tyckte det skulle bli kul eftersom han tycker om att lära ut saker om medicin till andra.För Caylin var det en alldeles speciell dag. Det var nämligen hennes födelsedag och hon skulle ordna en fest till sig själv. Kanske inte det mest roligast, men hon gillade att ha människor omkring sig som stod henne nära.


Dagens skoldag var inte en vanlig dag. Jamie och Lunar åkte på studiebesök till biografen för att lära sig lite mer om filmbranschen.
Caylin bestämde sig för att vara ledig eftersom det var hennes födelsedag. Hon förberedde mest inför kvällen då alla gäster skulle komma.

Studiebesöket gick bra. Både Lunar och Jamie tyckte det var kul. Dock skulle de tillbaka till skolan efter besöket och det tyckte inte Lunar om så hon gjorde uppror och klev inte på bussen. Hon tyckte det var onödigt eftersom det bara var en timme kvar av skoldagen.Klockan hade nu blivit fem och gästerna började trilla in. Lunar stod och pratade lite med Meja som hon hade blivit väldigt bra vän med.Alla gäster hade nu kommit och det var dags för att blåsa ut ljusen på tårtan. Det kändes väldigt festligt och stämningen var hög. Alla var glada och hade det trevligt.Caylin tog ett stort andetag och blåste ut alla ljusen. Hon tog sig tid att önska sig något och hoppades att det skulle gå i uppfyllelse.När det började gå hem folk tog Lunar sig tiden att slappna av i bubbelpoolen och kände att det verkligen var behövligt. Att införskaffa bubbelpoolen var nog det bästa beslut som hennes familj hade gjort på länge.En bekant kom fram till Caylin i slutet av festen och tackade så hemskt mycket för den otroliga festen. Hon var väldigt imponerad av all den mat som serverades och tyckte att de specialgjorda mackorna var överlägsna. Hon undrade också vad som var på dem men Caylin sa att receptet var en familjehemlighet.Efter att alla gäster hade gått och de hade städat undan allt satte sig både Caylin och Jakob i bubbelpoolen och slappnade av. Det hade varit en lyckad fest och nu var det skönt att få vila upp sig lite.

13 kommentarer :

 1. Din PGC är bara så bra! :)

  SvaraRadera
 2. Gillar verkligen din PGC. Gillar harfargen!

  SvaraRadera
 3. Förstår att ni har mycket att göra men kan ni svara på frågor i er Frågelåda?

  SvaraRadera
 4. Jag bara älskar Caylins hår! Gott nytt år på er jag hoppas att få se mer av er i år :3

  SvaraRadera
 5. Alltså jag fullkomligt ÄLSKAR eran blogg! Är själv en riktigt Simsnörd och är väldigt tacksam för att ni lägger ner sån energi på den här otroligt bra bloggen! Hoppas att ni kommer ha mer tid nu 2015!
  Kram Linnea

  SvaraRadera
 6. vart hittar man möblerna man laddat ner? Min kompis och jag hittar inte de möbler vi laddat ner..
  Älskar er blogg :) kram mig ;)

  SvaraRadera
 7. Åh vilka härliga bilder ni får till! Har också en blogg om ni vill kika in på den :) Kika också in min nystartade instagram! (: Vore kul med någon som läste min blogg.

  Blogg : www.thesimsnerdspic.blogg.se
  Instagram : @thesimsnerdspic

  SvaraRadera
 8. Ni kommer väl tillbaka?

  SvaraRadera
 9. Hej! Jag behöver hjälp!
  Jag har laddat ner hår och kläder till mina sims (spelar the sims 2). Har fört över filerna till Downloads på the sims 2, men ändå så fungerar inte varken frisyrerna eller kläderna när jag ska spela!! HJÄLP!!

  Sedan undrar jag också angående the sims 3:
  Fråga nr 1:När jag spelar en familj och vars barn flyttar hemifrån, hur kan jag då spela barnet istället?
  Fråga nr 2: Om jag inte har spelat familjen Svensson på länge (har spelat andra familjer istället), hur hittar jag då upp Svensson igen?? (Finns ju en med på "listan" längre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. 1. Du går in på Ändra Stad och väljer därefter vilket hushåll du vill spela. Fråga 2 förstår jag inte och laddar själv aldrig ner så kan tyvärr inte hjälpa dig på dom men du kan alltid kontakta EA's kundtjänst.

   Radera
 10. Jag drömde inatt att ni hade publicerat ett inlägg och där Embla hade startar en blogg om örter och vad dom är bra till.

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).