söndag 23 november 2014

PGC Stone, Generation 1 - Del 24

Det var ett tag sedan jag skrev på min PGC och de har även varit lite tomt på bloggen och det beror på att det har varit mycket i skolan så det har helt enkelt inte blivit någon tid över till att blogga. Sen har jag inte varit så sugen på att blogga heller för den delen och den tid som blivit över har då gått till annat. Om ni vill läsa de övriga PGC inläggen om familjen Stone kan ni klicka här!

Lunar var uppe tidigt för att plugga inför det sista i skolan. Hon hade problem med några ämnen och behövde därför lite extra tid till dem.Jamie kände för att slappa på morgonen och satte sig framför tv för att vakna till.Jakob gick till jobbet lite tidigare än vanligt. Idag skulle han föreläsa om medicin på brottslingarnas anläggning. Han tyckte det skulle bli kul eftersom han tycker om att lära ut saker om medicin till andra.För Caylin var det en alldeles speciell dag. Det var nämligen hennes födelsedag och hon skulle ordna en fest till sig själv. Kanske inte det mest roligast, men hon gillade att ha människor omkring sig som stod henne nära.


Dagens skoldag var inte en vanlig dag. Jamie och Lunar åkte på studiebesök till biografen för att lära sig lite mer om filmbranschen.
Caylin bestämde sig för att vara ledig eftersom det var hennes födelsedag. Hon förberedde mest inför kvällen då alla gäster skulle komma.

Studiebesöket gick bra. Både Lunar och Jamie tyckte det var kul. Dock skulle de tillbaka till skolan efter besöket och det tyckte inte Lunar om så hon gjorde uppror och klev inte på bussen. Hon tyckte det var onödigt eftersom det bara var en timme kvar av skoldagen.Klockan hade nu blivit fem och gästerna började trilla in. Lunar stod och pratade lite med Meja som hon hade blivit väldigt bra vän med.Alla gäster hade nu kommit och det var dags för att blåsa ut ljusen på tårtan. Det kändes väldigt festligt och stämningen var hög. Alla var glada och hade det trevligt.Caylin tog ett stort andetag och blåste ut alla ljusen. Hon tog sig tid att önska sig något och hoppades att det skulle gå i uppfyllelse.När det började gå hem folk tog Lunar sig tiden att slappna av i bubbelpoolen och kände att det verkligen var behövligt. Att införskaffa bubbelpoolen var nog det bästa beslut som hennes familj hade gjort på länge.En bekant kom fram till Caylin i slutet av festen och tackade så hemskt mycket för den otroliga festen. Hon var väldigt imponerad av all den mat som serverades och tyckte att de specialgjorda mackorna var överlägsna. Hon undrade också vad som var på dem men Caylin sa att receptet var en familjehemlighet.Efter att alla gäster hade gått och de hade städat undan allt satte sig både Caylin och Jakob i bubbelpoolen och slappnade av. Det hade varit en lyckad fest och nu var det skönt att få vila upp sig lite.

onsdag 5 november 2014

Ny uppdatering: Pooler

Igår kom äntligen uppdateringen som gör det möjligt att ha pooler i The Sims 4! Med uppdateringen kom även en trailer för pooler.


Något som vi ser på bilden nedan är att det går att sitta på kanten av poolen vilket inte har varit möjligt förut i tidigare spel.Nu när pooler har kommit går det naturligtvis att döda simmarna i den och även nya spöken är tillagda.

Hur känner ni över att det äntligen har kommit med pooler till spelet?