lördag 6 oktober 2012

Insidan av byggnaderna

Det flesta av byggnaderna i The Sims 3 är så kallade "kaninhål". Med det menas att du kan se hur byggnaden ser ut på utsidan, men du kan inte följa med din sim in i byggnaden.

Om man aktiverar fusket fadeObjects off och zoomar in riktigt nära går det dock att se lite grann av vad som finns på insidan! Kolla bara här:

Inuti bistron:

Inuti sjukhuset:

Inuti skolan:

9 kommentarer :

 1. Är ni säkra på att det inte är snabbmatskedjan (Hugges fritös i Sunset Valley). Det liknar nämligen inte bistron (Bistró lilla Korsika i Sunset Valley).

  SvaraRadera
 2. Coolt, det visste jag inte! Bra och roligt inlägg! :)

  SvaraRadera
 3. Jag har en fråga... Ni kanske redan har fått frågan och svarat på den men då har jag missat det.. Men iaf, om man har ett hushåll där man vill att t.ex. den äldsta dottern ska flytta ut, men man vill fortfarande ha båda hushållen aktiva, och att de fortfarande känner varandra, önskningar finns kvar, man kan se hela familjen i familjeträdet och sånt hur gör man då??
  Förstår ni ungefär vad jag menar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klicka på en telefon och välj alternativet Flytta. Där kan du sen välja vem/vilka som ska flytta och vilket hushåll som ska vara det aktiva. Du kan bara ha ett aktivt hushåll i taget, men du kan växla mellan alla hushåll i staden. De simmar som flyttat ut kommer fortfarande att ha kvar sina relationer till andra simmar.

   Radera
  2. Okej, tack så mycket! :)

   Radera
 4. Om man skriver fadeobjects on , stängs fusket av då?

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).