söndag 7 oktober 2012

Utmaning: Femtio fölThe Sims 3 Husdjur krävs.

Den här utmaningen går ut på att avla fram femtio stycken föl.

Start
Skapa en sim och en häst i Skapa En Sim. Hästen får vara antingen hane eller hona. Din sim får vara man eller kvinna, simmen behöver inte vara samma kön som hästen. Simmen måste vara Ungdom, men får ha vilka egenskaper och favoriter som helst (dock är det kanska smart att välja egenskapen Ryttare)

Flytta in simmen och hästen till en tomt som är minst 30x30 (En stor tomt är att rekommendera). Se till att staden du spelar i har ett ridcenter utplacerat. Målet är nu att låta din häst bli förälder till totalt 50 föl.

Regler
• Inga fusk är tillåtna
• Varje föl ska ha olika pappor (om din sims häst är en hona) eller mammor (om din sims häst är en hane)
• Ha gärna livslängden inställd på en hög inställning så att du hinner med att få alla föl.
• Du får träna din häst som du vill. Du får även använda hästens livslånga poäng till att köpa livslånga belöningar
• Du får sälja din hästs föl först när de blivit vuxna, alternativt om du lyckas träna fölen till att få egenskapen Snabb.
• Din sim får inte skaffa något jobb utan får tjäna pengar genom att fiska, samla in föremål för att sälja, hålla på med trädgårdsarbete eller måla. Om du har Drömjobb får du arbeta som egen företagare inom Ridning.
• Skaffa fölen genom att para hästen på ridcentret. Om din häst är en hane måste honan som föder fölet vara del av hushållet vid födseln av fölet (efteråt får du sälja henne). Du får även använda enhörningar, adopterade hästar och vildhästar för parning.

Alternativ till utmaningen

Alternativ 1: Använd två honhästar/hanhästar istället för en. Den andra hästen kan antingen skapas direkt i Skapa En Sim eller bli adopterad. Istället för att skaffa 50 föl var är målet att låta hästarna skaffa 25 föl var så att de tillsammans får 50 föl.

Alternativ 2: Använd fem honhästar och låt varje häst få tio föl var. Den första hästen måste skapas i Skapa En Sim, medan de andra fyra ska adopteras eller födas in i hushållet.

4 kommentarer :

 1. Haha, läste fel på rubriken. Jag läste "Drick femio öl!" Hahah!

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag älskar hästar, sims och (jag vet att jag är galen) skolan så the sims 3 husdjur är PERFEKT!!!!

   Radera
 2. Jag undrar om ni känner till några bra hemsidor där man kan ladda ner öppna/nedfällda hästtransporter. För jag har laddat ner en hästtransport och det står att det ska finnas en öppen/nedfälld, men jag hittar den inte, och jag tror inte den finns heller

  SvaraRadera
 3. jag laddade ner en transport som var stängd och öppen, det stog att det fanns i spelet och jag tittade men det fanns ingen:( jag skulle vilja få svar och se vart man hittar den i köpläget.

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).