onsdag 17 oktober 2012

Nedladdningstips: Ätbar mat

Visste ni att det finns ätbar mat som går att ladda ner till The Sims 3? Alltså matföremål som simmarna kan äta! Kanske något om du tröttnat på maträtterna som finns i spelet.

One Billion Pixels' blogg finns massvis med olika maträtter att ladda ner, allt från ätbara bröllopstårtor till lasagne, hamburgare och cupcake! Klicka här för att komma till matkategorin.
Alla bilder tillhör One Billion Pixels

12 kommentarer :

 1. Hej älskar er blogg men ni var hittar man maten tacksam för svar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Klicka på länken där uppe! (den det står "här" på)

   Radera
 2. Att man kan ladda ner ätbar mat var en nyhet för mig, riktigt häftigt ^^
  Men jag förstår inte hur man laddar ner maten från One billion pixels' blogg..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du klickar på "Read more" under ett inlägg och scrollar ner tills det står "Download custom content", då klickar du där!

   Radera
 3. Coolt! Men segar det ner spelet lite, som cc?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och är det typ package-filer och sånt?

   Radera
  2. CC betyder Custom Content och med det menas allt innehåll till spelet som inte är direkt gjort av företaget, alltså är alla nedladdningar CC. Det är båda package-filer och sims3pack så du får välja vilken du vill installera!

   Radera
  3. Kan man ta bort package-filerna om man installerar Sims3pack-filerna och tvärt om (då jag tog bort package-filerna när jag installerade iPaden med Sims3pack-filen).

   Radera
 4. Haha, nu kommer inte lika många köpa Leva Livet längre!

  SvaraRadera
 5. Hej, älskar er blogg! Men asså hur laddar man ner i sims3pack? För när jag trycker på "download custom content" så blir det bara i package-filer :(
  Snälla hjälp!
  Kram och ännu en gång, älskar er blogg! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vissa filer kan vara upplagda bara som package-filer och då är det inte så mycket att göra. Om du läser texten i inlägget där du laddar ner så brukar det oftast stå om det är båda formaten eller bara det ena.

   Radera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).