söndag 18 november 2012

Några problem med Årstider

Det finns några problem med Årstider som några av er kanske har märkt av, det första är att simmarna kan dö av svält i en Ätartävling. Det här är en bugg som Maxis vet om, och de jobbar för tillfället på att lösa den.

Några av er har inte kunnat registrera ert spel på TheSims3.com. Om det är så rekommenderar vi att ni kontaktar EA kundtjänst och ber dem hjälpa er med registreringen. EA kundtjänst kan ni kontakta här.

För många fungerar Årstider inte alls utan kraschar efter bara några minuter. Detta verkar främst drabba dem som spelar på Mac-datorer. Förhoppningsvis vet EA och Maxis om även det här och jobbar på att fixa det. Vi gissar på att det kommer att komma en ny uppdatering snart som fixar dessa problem.


28 kommentarer :

 1. En som jag känner har sagt att om man registrerar sitt spel på TheSims3.com och det blir något fel så man måste installera det igen så går det inte att installera (jag har haft det felet några gånger så jag är ganska orolig över det här) men är det sant?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alva, nej det är inte sant har samma problem som dig. Jag installerade om årstider men problemet kvarstod. Vi får nog kontakta ea så får de hjälpa oss med det.

   Radera
  2. Neej det var inte så jag menade men alltså jag har inte ens årstider jag tänkte mitt spel brukar typ avinstallera sig själv så då måste jag ju installera om allting grundspelet, expansions och prylpaket men en jag känner sa att om man har registrerat på TheSims3.com så går det inte att installera om något spel är det sant?

   Radera
  3. Du kan installera om dina spel hur många gånger som helst. Det går dock bara att REGISTRERA ett spel en gång. :)

   Radera
  4. Tack då måste jag veeerkligen ta ett snack med min granne som sägger att hon är ett simsgeni ;P

   Radera
  5. Precis som Sara skriver så går det bara att registrera spelet en gång, men du kan installera om spelet hur mycket du vill.

   Radera
 2. Gud va jag hatar sims årstider nu , det står på "min sida" på ts3s hemsida att jag har registrerat årstider men själva plumboben visas inte där den ska liksom där jag har registrerat mina tidigare simsspel och dessutom fick jag inte någonting med spelet som kanske simpoints som man oftast får med sitt registrerade spel. "/

  SvaraRadera
 3. Jag har kunnat registrera mitt spel utan problem.Jag har inte varit med i en Ätartävling än men det är säkert en sådan bugg för mig också.

  SvaraRadera
 4. I mitt spel går det inte att uppträda som sångerska på vissa tillhåll. Jag klickar på scenen och försöker sätta upp min scenrekvesita men min sim telepoteras tillbaka till samma plats hon stod innan jag klickade på vad hon skulle göra. Så nu kan jag inte uppträda :(

  SvaraRadera
 5. Hoppas det inte händer med mitt spel imorgon!! :o Jag kommer inte direkt vara med i korvätartävlingen utan dödsblomman.. ;P Bra och fin blogg!! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, du följer samma som jag ;p Älskar värkligen william specielt de youtube klippet [:

   Radera
  2. haha bäst!! :) Amen Millie springer du med din arm för att om du gör det, så är det bäst att jag ringer Mr.Guinnes nu på en gång! ;D

   Jag tar alltid buydebug och framkallar dödsblomman INNAN jag är med i korvätartävlingen!!n :)

   Radera
 6. När jag spelade det första gången var jag tvungen att starta om spelet 3 gånger innan det kom igång.

  SvaraRadera
 7. Hhaha men guuud, det var DÄRFÖR min sim dog! :D RIP Eric.

  SvaraRadera
 8. För mig är det inga buggar!

  SvaraRadera
 9. Har köpt och installerat årstider, men nu när jag ska jobba med min sim som stylist så går det inte att välja kläder? kommer fram alla olika klädkategorier, men när man klickar på t.ex vardag så händer det inget mer? nästa meny med tröjor-byxor osv kommer inte fram.. Har ni hört något om detta problem ? // Marika

  SvaraRadera
 10. Marika: Det där hände mig med!! Trodde det var något fel just då men åh det kan ju vara en orsak! Om EA hört det kanske det kan fixas med!

  SvaraRadera
 11. När kommer utvärderingen av spelet?

  SvaraRadera
 12. Jag har kunnat registrera mitt spel med jag har inte fått några extra simpoitns som man brukar få när man registrarar ett nytt spel?!
  Har ni fått det elr inte? /Tacksam för svar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är bara i grundspelet som det brukar följa med extra SimPoints.

   Radera
 13. Jag har hört att det finns utomjordingar i årstider men hur hittar jag dem?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pröva att använda teleskopet och utforska galaxen så kanske de dyker upp!

   Radera
  2. Vad tror ni om problemet med att jobba som stylist, är det nåt ea vet om?

   Radera
  3. Det gör dom nog. Vi får helt enkelt vänta och se tills uppdateringen kommer.

   Radera
 14. Hoppas att de fixar en uppdatering, mitt spel har kraschar 3 gånger idag... (jag har inte en Mac dator).

  SvaraRadera
 15. hei jag har installerat the sims 3 och årstider men jag ville byta språk så jag avinstallerade alltihop men årstider försvinner inte från min dator så när jag skulle installera allt igen så gick de inte med årstider för de står att de redan är installerat och jag kan inte spela årstider för när jag sätter in skivan så vill den bara avinstallera spelet igen, så jag kommer inte vidare. jag har försökt att ta bort alla filer och innstallera igen men de går inte. nån som har en idee?

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).