lördag 17 november 2012

Recension Hidden Springs

Hidden Springs är en värld som går att köpa separat till The Sims 3.Såhär beskrivs världen på TheSims3.com:

"Kändisar och de rika flockas till Hidden Springs i jakt på avslappning och för att komma ifrån vardagen. Många kan inte motstå ryktet om de mirakulösa helande krafter som sägs finnas i skogen och vattnet. Några av invånarna som bor i skogen är väldigt hemlighetsfulla och verkar skifta lite i ljusgrönt. Är det verkligen magi i farten?

När du befinner dig i Hidden Springs kan du utforska en fantastisk sjöstrand, slappa på ett lyxspa eller i en skidstuga, dra dig tillbaka till skogen eller till och med avslöja urgamla mysterier i Museet för det magiska och övernaturliga. Vad kommer du att hitta i Hidden Springs?"
Vad tycker då vi om den här världen? Är den värd att köpa?

+ Fin natur.
+ Mysig stad.
+ Snygga hus.
+ Mystisk.

– Känns lite trång.
– Vi brukar inte spela på den så ofta.

Sammanfattningsvis tycker vi alltså att den här staden är värd att köpa. Även fast vi inte brukar spela på just den här staden särskilt ofta så ångrar vi inte att vi köpte den. Passar dig som gillar att ha simmarna ute i naturen och hålla på med trädgårdar.


Hidden Springs finns att köpa i vissa spelbutiker för ca 100kr eller direkt på TheSims3.com, där den kostar 2450 SimPoints. Just nu är världen på rea och kostar 2000 SimPoints. Hidden Springs hittar du här.

6 kommentarer :

 1. hur kommer man till sidan där man srkiver koden till isklubben?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gå in på mina sidor så väljer du lös in kod så skriver du in koden där :)

   Radera
  2. Om du inte finner den på min sida kan du scrolla längst ned på sims3 hemsida o titta under "mitt konto" där bland annat står "lös in en kod"

   Radera
 2. Det här han inte mad Hidden Springs att göra men jag måste verkligen få hjälp!
  Jag skulle vilja flytta ut en sim som nu har blivit ungdom. Och då trycker jag på telefonen och flytta och väljer att ha denna ungdomssim som aktivt hushåll. Men nr jag har flyttat, sparat och återgått till huvudmenyn så finns han ju fortfarande kvar i hushållet där han bodde först! Han borde ju försvinna därifrån eftersom han flyttade ut, eller?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spelet kanske inte bytte bild för tillfället, det händer mig ofta. Jag kan tänka mig att om du väljer att spela på hushållet så är det bara han som finns i hushållet. Eftersom du valde han som aktivt hushåll.

   Radera
 3. Jag älskar Hidden Springs! En av mina favoriter faktiskt. :)

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).