fredag 22 februari 2013

Aurora Skies

Nu finns världen Aurora Skies att köpa i The Store!

Som vanligt finns det två versioner av världen: en standardversion och en guldversion.



Standardversionen kostar 2450 SimPoints. Standardversionen av världen innehåller, förutom världen, premiumföremålet Varmluftsballong.

I Varmluftsballongen kan dina simmar åka på rundtur eller bara ha en mysig dejt. Det är högre chans att dina simmar tackar ja till ett frieri om det sker i luftballongen!



Guldversionen av Aurora Skies är just nu på rea och kostar 3900 SimPoints istället för 4350 SimPoints. Guldversionen av världen innehåller, som vi skrev igår, tre premiumföremål: Varmluftsballong, Lekhagen Försprånget och Lära gå-stolen Full Fart. Guldversionen innehåller även den allmänna tomten Små geniers tidiga lärdomscentral.




1 kommentar :

  1. Älskar den här världen! Ser så härligt nordiskt ut och husen till simmarna är super; bra planlösning, snyggt inrett och färgglatt. :) Sjukt nöjd med Aurora Skies!

    SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).