torsdag 21 februari 2013

Guldversionen av Aurora Skies

Senare idag kommer Aurora Skies till The Store, och vi har samlat ihop lite information om guldversionen av den nya världen.Guldversionen kommer innehåll allt som den vanliga versionen, men även en ny allmän tomt: Tiny Prodigies Early Learning Center (engelskt namn, svenska översättningen blir ungefär Små Underbarns Tidiga Lärcenter), alltså ungefär som ett dagis!Hit kan simmarna gå med sina småbarn och upptäcka nya saker. Det verkar som att The Sims 3-gänget har lyssnat på spelarna som länge efterfrågat saker till småbarn eftersom att premiuminnehållet för guldversionen kommer vara inte mindre än två nya saker till småbarn!

Det första premiumföremålet är en gåstol. Med gåstolen kan småbarnen lära sig själva att gå och föräldrarna behöver alltså inte längre spendera hela sin vakna tid med att lära ungarna att gå!Det andra premiumföremålet är en lekhage. I lekhagen finns en spegel som barnen kan lära sig prata framför och ett par klossar som bygger upp färdigheten logik.

Vad tycker ni om premiuminnehållet för guldversionen? Visst skulle det vara härligt att låta småbarnen få träna upp sina egna färdigheter!

14 kommentarer :

 1. Ja, det hade varit alldeles perfekt. Det är bara synd att jag inte kommer ha råd till det då jag har köpt upp alla mina simpoints när jag köpte Vaggvisor och Barnramsor.

  SvaraRadera
 2. Lika perfekt som Vaggvisor och Barnramsor!

  SvaraRadera
 3. Vet ni när Aurora Skies kommer ut idag? Jag har längtat så länge och känner mig sjukt irriterad att de inte har lagt ut det ännu! Mvh Ayla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nytt storeinnehåll brukar komma ut ungefär vid 19 svensk tid, så du får nog hålla ut tills ikväll!

   Radera
  2. Åååh vad irriterande jag som är ledig hela dagen! :( Haha jaja, tack för ert svar iaf! Mvh Ayla

   Radera
 4. DAGIS <3 Ska ladda ner den här NU, visste seriöst inte att den skulle vara så, jag sk'ter i att den har lite för mycket bergkontraster eller är ful, för småbarn i sims 3 är bland det sötaste och bästaste som finns :)

  SvaraRadera
 5. hej!
  Hur mycket kommer de kosta? :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aa 1 :(
   Kunde dom inte gjortt något nytt prylpacket ist :( (med bebissaker)

   Radera
 6. OMG!!! ÄLSKA! Kommer LUGNT att köpa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 7. Aurora Skies verkar jättebra! Och med det menar jag att centrumet av staden ser ut som Sverige ung. Dock bor jag i en STORstad, men man känner igen allt! Särskilt skolan, det är rena kopian. Och masuleet (stavning) ser väldigt samiskt ut ;)

  SvaraRadera
 8. DEN KOSTAR 10:000 simpoints? -.-

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hade blivit något fel, det var därför det stod att den kostade så mycket. Nu är dock felet tillfixat.

   Radera
 9. Jag laddade ner Aurora Skies Guld och blev jättenöjd!!! Jag tycker att det är toppen att småbarn kan lära sig gå och prata själva!! Det är väldigt praktiskt om man har tvillingar eller trillingar! Då behöver man bara lära dem att gå på pottan! Jag rekommenderar verkligen Aurora skies guld!

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).