lördag 20 juli 2013

Schysta affärer-bistron

Det har kommit en ny lokal till TheSims3.com, den här gången är det inget mindre än en restaurang som dina simmar själva kan driva!Är dina simmars middagar lite för enkla? Är maten så enformig att det känns som om den bara försvinner när de går ut och äter? I så fall är det dags att ge den lite extra krydda genom att gå till Schysta affärer-bistron där gräddan av delikata middagsupplevelser väntar!Till bistron följer det med ett nytt premiumföremål: Goda Affärers företagsspis.Ugn 
Vill du starta ett eget företag och tjäna massor med simdaler? Vad sägs om en kväll på stan där du låter en kock laga din favoriträtt? Om något av det här låter lockande så ska du skaffa Goda Affärers företagsspis, anlita en kock och börja leva som en riktig chef!

Schysta affärer-bistron kostar fram till den 22 juli 1700 SimPoints istället för 1900 SimPoints och du hittar den här.

3 kommentarer :

  1. Finns den inte på mediafire t.ex? :(

    SvaraRadera
  2. Kan inte Saga (De e väl hon va?) skriva på sin PGC? Känns som evigheter sen ;)

    SvaraRadera
  3. Snälla skriv på PCG-hawkes! Jag saknar dom:/

    SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).