söndag 1 september 2013

Önskesim: Chelsea Wiston

Chelsea Wiston, önskad av Emma

Chelsea drömmer om att bli femstjärnig kock, hitta sin drömman och starta familj. Alla som känner henne säger att hon är riktigt snäll och tänker på andra.


Ålder: Ungdom
Egenskaper: Hopplös romantiker, Ivrig, Kockbegåvning, Snackare, Tursam
Favoriter: Sushi, Pop, Rosa

11 kommentarer :

 1. Kan ni inte göra önskesimmarna mer unika, alla har samma näsa, samma mun, samma huvudform m.m. Det skulle vara kul med unika simmar i stället men jag kan förstå om ni inte har tid.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi vet inte riktigt om vi håller med dig om det där. Oftast när man gör simmar så gör man de på ungefär samma sätt vilket brukar sluta med att de blir någorlunda lik varandra, men vi har absolut inte använt samma näsa/mun/huvudform till alla simmar. Det är helt enkelt så här det blir när vi skapar simmar.

   Radera
 2. Jag tycker att era önskesimmar är unika allihopa! Kul att ni är igång :D

  SvaraRadera
 3. Hon var jättefin! Kul att ni skriver lite! Ville bara säga att ni kan ju göra lite inlägg när ni har tid och spara till när ni inte har det och tidsinställa:)

  SvaraRadera
 4. Hej jag undrar om ni kunde göra ett innlägg om sims 4 och en video hur man bygger ett jättefint hus//ditt största fan

  SvaraRadera
 5. Inte er bästa önskesim. Hon var för "perfekt" med sitt utseende och egenskaper. + att beskrivningen var dötrist. Det fanns ju inget mysktiskt eller negativ med den här simmen och hon verkar vara tråkig att spela med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast det är ju inte vårt fel att du tycker beskrivningen är "trist", det är ju så hon är önskad och det är därför vi har gjort henne så.

   Radera
  2. Du, försök att göra den "perfekta" simmen när du har ett arbete med massa inlägg! Jag skulle vilja se hur det går .....

   Radera
 6. Eran blogg äger jättefin sim

  SvaraRadera
 7. Var kommer vardagskläderna ifrån?

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).