tisdag 3 september 2013

Video: Skapa En Sim

Eftersom några av er har önskat att vi ska göra en video på olika saker från när vi spelar sims så har vi nu gjort vår första video!

Den här filmen visar hur det gick till när önskesimmen Chelsea Wiston skapades:

13 kommentarer :

 1. Var laddade ni ner harrypotter tatueringarna :3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dem har vi laddat ner här: http://sectumsimpra.tumblr.com/post/27800579238/700-follower-gift-part-lll-o-12-harry-potter

   Radera
 2. Vad kul! kan ni göra en video när ni bygger ett hus? :)

  SvaraRadera
 3. Förresten, vad använder ni för program för att filma i spelet?

  SvaraRadera
 4. Hej, vet ni varför man av någon anledning inte kan installera uppdateringar som kommer fram när man startar sims "Sims Startprogrammet". Dett släpptes en ny idag (9/4) (1.57)
  Mitt laddar när origin laddningen kommer sen kommer det fram två pop up rutor en från origin och en från electronic arts. Efter det kommer sims laddningsruta upp och när den är klar så ska egentligen en liten grå runta komma upp i hörnet men den poppar bara upp sedan kommer en liten ruta där det står "Uppdaeringsfel. Felsökta filer" eller något liknande. Jag vet inte heller hur man uppdaterar manuellt. Har lyckats en gång tidigare med uppdateringen som var innan (1.55) men jag vill inte hålla på att cracka o fuska mig fram eftersom jag har köpt alla spel för att slippa komplikationer.. I alla fall, om ni på ett ungefär förstår vad jag menar och kan kanske hjälpa så skulle alla svar vara en bit på vägen. Tack på förhand =)

  SvaraRadera
 5. Det stod visst "Uppdaterigsfel, felaktig fil hittad"

  SvaraRadera
 6. Supersnygg, men var kommer håret ifrån? :)

  SvaraRadera
 7. Guud vad fin den blev! Men vet ni om sims 4 bara kommer finnas till pc?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  2. Vem fan skrev den kommentaren i mitt namn?!

   Unknown: Ja, det är klart den gör!

   Radera
 8. En fråga bara. Har precis köpt Sims 3 och nu har jag laddat ner en massa simmar o grejer. Men när jag har startat spelet och ska göra en sim så står det bara och laddar. Innan man kommer i själva "skapa en Sims"
  Har ni någon aning om vad som har hänt och hur man kan fixa det?

  SvaraRadera

LÄS DETTA INNAN DU KOMMENTERAR:

• Läs igenom Vanliga frågor och svar innan du ställer en fråga!

• Reklamkommentarer kommer att raderas.

• Kommentera med ditt namn/smeknamn/alias så att vi vet vem kommentaren är ifrån, annars är det lätt att vi blandar ihop dig med någon annan. Detta gör du genom att välja att kommentera som Namn/Webbadress och sedan strunta i att skriva i fältet för Webbadress (om du inte har en egen blogg).