fredag 31 maj 2013

Daenerys Targaryen

Eftersom att Dragon Valley precis har släppts så passade jag (Saga) på att skapa en sim-version av Daenerys Targaryen från Game of Thrones!

Det här är mitt försökt försök att göra en kändis-look-alike, men jag tycker ändå att det blev helt okej!
Hon fick lila ögon eftersom hon har det i böckerna.Vet inte om det är någon av er som kollar på Game of Thrones, men om det är det: tycker ni att det var likt?

torsdag 30 maj 2013

Önskesimmar

Nu har vi gjort alla önskesimmar som har blivit önskade hittills!

Om du hade önskat en sim men den inte har dykt upp kan det ha berott på att du inte fyllde i hela formuläret.

Med det sagt vill vi säga två saker.

1. Alla våra simmar, och även hus, som är upplagda för nedladdning kan ni hitta genom att klicka på fliken Nedladdningar längst upp i toppmenyn.

2. Kommentarsfältet för att önska simmar är nu öppet! Passa på att önska en sim innan vi stänger det igen. Tänk på att fylla i hela listan! Önska simmar gör du här.

  
  
  

PGC Hawkes – Trillingarna

Tänk att de redan har hunnit bli ungdomar: Claire, Oliver och Zoey.

onsdag 29 maj 2013

PGC Hawkes, Generation 1 – Del 14

När Finnegan och Jackson kommit hem från universitetet köper de ett litet hus tillsammans. Finnegan bjuder över Bettie och frågar om inte hon vill flytta in vilket hon ville! Jacksons Cade flyttar även hon in tillsammans med dem.


Hemma hos Calvin och Alyssa rullar livet på som vanligt. Alyssa har dock fått reda på att hon är gravid IGEN och som vanligt blir Calvin överlycklig (han älskar verkligen barn).


Trillingarna har kommit hem från internatskolan och börjar nu sina liv som vuxna! Zoey älskar att läsa och drömmer om att få arbeta som detektiv. Claire spelar TV-spel hela dagarna och Oliver, tja han bara är.Calvin fortsätter med sitt författande och just nu drar han in 30 000§ i veckan i royalties (jag klagar inte!). Som ni kanske ser så har huset äntligen fått en renovering!

Mitt i en fullmånenatt dyker en tjuv upp i huset! Som tur är har familjen ett tjuvlarm installerat och tjuven hinner knappt sätta foten innanför dörren innan polisen dyker upp och slår ner boven. Kolla förresten hur Oliver ser ut att njuta av slagsmålet?

Claire har sökt jobb inom militären (Sa jag inte att hon skulle bli krigsgeneral??). Hon funderar på om det börjar vara dags för henne att skaffa en egen bostad istället för att snylta av föräldrarna, speciellt nu när det är en ny bebis på väg.


tisdag 28 maj 2013

PGC Hawkes, Generation 1 – Del 13

Jackson och Cade tycker om varandra så mycket att det är tråkigt. Men kul för dem!

Finnegan blir bjuden till en av Betties fester! Av någon anledning var det klädkod badkläder trots att det varken fanns en pool eller ett spabad i närheten. Det var dessutom höst och kallt, MEN MEN.

När Bettie gick in i köket för att fixa lite mer mat åt gästerna följde Finnegan med. De småpratade en stund och sen bara kysste han henne!


... Vilket Bettie inte uppskattade så där jättemycket tydligen. Finnegan fick en utskällning och sedan gick han hem.

Dagarna gick och Finnegan bestämde sig istället för att lägga all sin fokus på skolan och helt strunta i Bettie.

De stunder han inte pluggade ägnade Finnegan istället åt att spela TV-spel med Jackson. Båda är på en ganska hög nivå i nördgruppen!

Sista dagen på universitetet bestämde de sig för att ordna ett bålparty! En tillställning som blev mycket lyckad!Inte nog med att alla gäster trivdes, Bettie dök dessutom upp och innan kvällen var över var hon och Finnegan ett par!


Efter det fick både Jackson och Finnegan veta att de båda hade klarat sina kurser med MVG!
måndag 27 maj 2013

PGC Hawkes, Generation 1 – Del 12

Den här veckan kanske det blir väldigt många delar av PGC Hawkes, men det beror helt enkelt på att jag har hunnit spela så mycket och jag vill att ni ska hinna med att läsa tills ungefär där jag är just nu!

Eftersom Finnegan har egenskapen neurotisk får han psykbryt typ varje dag. Det är inte lätt heller när han ständigt går och funderar på om har ska våga prata med Lizzie samtidigt som Jackson raggar på som vanligt med Cade. Eftersom Cade bor i samma studentkorridor som Jackson och Finnegan innebär det att de är med varandra hela tiden.

En eftermiddag bestämmer sig Jackson, Finnegan och Cade för att gå och bowla tillsammans. Finnegan tog mod till sig och frågade Lizzie om hon ville följa med, och det ville hon!

Bowling verkar inte vara den lättaste sporten uppenbarligen... Eller så finns det kanske en anledning till att Finnegan är med i nördarnas gäng och inte i sportfånarnas!


Till slut tar Finnegan helt enkelt och kysser Lizzie! Hon besvarade dessutom hans kyss, så Finnegan antog att hon gillar honom...

...men när kyssen var klar vände hon sig om och gjorde den här minen? Trots det gick hon med på att bli hans flickvän.

Alla dagar kan tyvärr inte spenderas genom att bowla, Jackson måste öva på att teckna och Finnegan undersöker den spännande gigantiska maskinen som står inhängnad strax bakom deras studentkorridor.


Snart är det dags för festen igen! På festen får dock Finnegan veta att Lizzie har varit otrogen mot honom! Finnegan blir rasande!

Han träffar Bettie och bestämmer sig för att försöka glömma Lizzie genom att vara med henne istället.

Han kan dock inte sluta tänka på Lizzie, men samtidigt har han verkligen börjat gilla Bettie. Stackars Finnegan!


Finnegan bestämmer sig dock för att han inte vill vara ledsen så han smsar Lizzie och berättar att det är slut mellan dem.